Emek Faction ,Lapis yoktur :D

Sistemler Nasıl

• Güzel

Kullanılan: 4 44.4%
  • Başarılı

Kullanılan: 1 11.1%
  • Mükemmel

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eh İşte

Kullanılan: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
arkadaşlar sunucu tamam herşeyi bitti sayılır bi kaç kişi arıyorum bu böyle olsa daha iyi olur markete bu bu eklenmeli gibisinden tüyo verecek

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
skype girmiyorum kb ts varsa gelirim veya dc
bugün aktif edicem denemeye gerek kalmadı
Gelişmiş Çalışma Masası skriptini yapabilirsen iyi olur. Normalde iki elmasla kılıç yapılabiliyorya,gelişmiş çalışma masası ile 6 elmas ile yapılacak. Bunları diğer cevherlerede uyarlarsın.

Maden çıkma oranı madenlerin çıkma oranını ayarla,mesela elması demir kazma ile kazdığında %10 oranla filan çıkacak.

Güzel bi server açmayı düşünüyosanız lütfen VİP felan koymayın. Koyun fakat eşya vermesin.
Örn: Chatte renkli yazı,Efekt kullanabilme,/skin komudunu kullanarak istediği skini alabilmesi
çalışma masası değilde diğerlerinii yapabilirim

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
Şimdi şöyle diyeyim,kaliteli bir sunucu olmasını istiyorsanız sistemlerinizin çekici ve iyi olması gerekmektedir.Zaten sizin sistemleriniz son derece güzel oluyor,yani yeniliğe açıksınız.Yaptığınız sisteme efsun sistemi yerine daha yaratıcı bir sistem koyabilirsiniz mesela ''BİTCOİN'' gibi.

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Şimdi şöyle diyeyim,kaliteli bir sunucu olmasını istiyorsanız sistemlerinizin çekici ve iyi olması gerekmektedir.Zaten sizin sistemleriniz son derece güzel oluyor,yani yeniliğe açıksınız.Yaptığınız sisteme efsun sistemi yerine daha yaratıcı bir sistem koyabilirsiniz mesela ''BİTCOİN'' gibi.
güzel yorumun için teşekkürler :)
ben metin2ciyim ve bu sisteme verilcek en iyi isim budur factiondaki /efsun yok zeus kakası falan onlara efsun denmez.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Cidden, sunucu güzel olacak, destek vermek istiyorum bana ulaşa bilirmisiniz. Fikir, plugin konusunda Ayriyetten developerim yardımda bulunurum teşekkürler kolay gelsin :)

BeyazSeytan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel olabilir ancak gerçek factionun tadı kale ele geçirme savaşlarla olur o yabancı serverlerdeki gibi çok yaptım nese :D eğer böle arsalar filan olmazsa sahiden mükemmel olabilir hatta ekip bile toplarım artık mc oynarlarmı orası belli deil benim düşüncem TNT açık olması ve ARSALARIN olmaması size kalmış başarılar.Bu arada videoda çok samimi buldum art niyet yok gibi :) Discordunuz varsa öneri yapabilirim