Facitonda var + olarak mmorpg de var yani 2 si birbirinden bağımsız 2 sunucu olucak1 2 yıldır MMO yapacam yapacam derken FACTION ?![]()
Artık Değiliz Çünkü Çıktık Veya Atıldık Onu BilmiyorumFuayl + sen
1.8 ise ben gelebilirimarkadaşlar sunucu tamam herşeyi bitti sayılır bi kaç kişi arıyorum bu böyle olsa daha iyi olur markete bu bu eklenmeli gibisinden tüyo verecek
skype eklermisin ShortPallMall1.8 ise ben gelebilirim
skype girmiyorum kb ts varsa gelirim veya dcskype eklermisin ShortPallMall
bugün aktif edicem denemeye gerek kalmadıskype girmiyorum kb ts varsa gelirim veya dc
çalışma masası değilde diğerlerinii yapabilirimGelişmiş Çalışma Masası skriptini yapabilirsen iyi olur. Normalde iki elmasla kılıç yapılabiliyorya,gelişmiş çalışma masası ile 6 elmas ile yapılacak. Bunları diğer cevherlerede uyarlarsın.
Maden çıkma oranı madenlerin çıkma oranını ayarla,mesela elması demir kazma ile kazdığında %10 oranla filan çıkacak.
Güzel bi server açmayı düşünüyosanız lütfen VİP felan koymayın. Koyun fakat eşya vermesin.
Örn: Chatte renkli yazı,Efekt kullanabilme,/skin komudunu kullanarak istediği skini alabilmesi
güzel yorumun için teşekkürlerŞimdi şöyle diyeyim,kaliteli bir sunucu olmasını istiyorsanız sistemlerinizin çekici ve iyi olması gerekmektedir.Zaten sizin sistemleriniz son derece güzel oluyor,yani yeniliğe açıksınız.Yaptığınız sisteme efsun sistemi yerine daha yaratıcı bir sistem koyabilirsiniz mesela ''BİTCOİN'' gibi.