Minecraft Türk Suncuları

Sqyad

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forum Gamer yöneticisi olsam, saçma sapan boş, hazır paket ve emek verilmemiş sunucuları kaldırırdım. Okadar fazla saçma sunucu varki emek veren sunucular emeğinin karşılığını alamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Öncelikle bu tür konuların artık açılması saçma gelmeye başladı bana.Bunu burada açınca gidip sunucular "aaaaa biz ne ka yanlış yapıyoğğğ?" demeyecekler.Hatta tam tersine bu tür sunucular artacak.Türkiye gibi yerden emek verilmiş sunucu çok az çıkar.Onlarda 15+ arkadaşlara hitap ettiği için oyuncu sayısı az olur.Örneğin Türkiye'de avatar sunucu bir tane ve uğraşılmış bir sunucu.Sunucu ise günde 10-15'ten fazlasını geçemiyor.Ve bu olayı sadece sunucu sahiplerinin üstüne atma derim.Çünkü Türkiye'de ki oyuncu arkadaşlarımızda bu tür insanların sunucularına destek veriyorlar.Bizim için emek çöpten başka bir şey değil.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu konuyu özelden önceki yöneticilere iletmiştim. Uğraşamayacakları kadar çok fazla sunucu olduğunu bildirdiler. Asıl sunucu satan bilişimler yaş sınırı koyabilir. +18 üstüne sınır koyabilirler. Yaşı küçük olan kişiler böylece sunucu açmaz. Tabi bilişimlerin para için her türlü pisliği yapacağını bildiğim için bu şeye bir çözüm yok.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba, "Minecraft Türk Sunucuları" en iyi sunucu listesi platformu değil, sunucu paylaşma platformudur. Orası bölüm kurallarına uyulduğu sürece her türden sunucuyu barındıracak bir kapasiteye sahiptir. Bizim yaptığımız şey ise, insanlara doğru ve yeterli bilgiyi sağlayan sunucu konularını onaylamaktır. Yeterli bilgi sağlanınca da, insanlar sunucunun iyi mi kötü mü olduğu kanaatine varabiliyor.
Eğer cidden bir emek hırsızlığı varsa, uygun bir dille ve konuyu baltalamadan, elinizdeki bütün kanıtlarla bir yorum paylaşıp insanları bilgilendirirsiniz.

nope.gif

Sqyad

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba, "Minecraft Türk Sunucuları" en iyi sunucu listesi platformu değil, sunucu paylaşma platformudur. Orası bölüm kurallarına uyulduğu sürece her türden sunucuyu barındıracak bir kapasiteye sahiptir. Bizim yaptığımız şey ise, insanlara doğru ve yeterli bilgiyi sağlayan sunucu konularını onaylamaktır. Yeterli bilgi sağlanınca da, insanlar sunucunun iyi mi kötü mü olduğu kanaatine varabiliyor.
Eğer cidden bir emek hırsızlığı varsa, uygun bir dille ve konuyu baltalamadan, elinizdeki bütün kanıtlarla bir yorum paylaşıp insanları bilgilendirirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 58569

Hocam yazıyoruz zaten. Sayfayı yeniledikten sonra kışkırtma uyarısı geliyor.

ErayGulmez

Why?
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Aramızda yeni sunucu açmaya başlayan acemi kardeşlerimiz olabilir. Ve bu arkadaşlarımızda acemi oldukları için fazla bir bilgisi de yoktur.
Bunun için de düşündüğünün aksine açılan konularını silmek yerine Plugin ve Skript dersleri verebiliriz.
Ve böylece onlarda bilgilenerek profesyonelleşmeye başlayabilirler.
@byBluera'nın da dediği gibi burası sadece en iyilerin konu açabileceği bir forum sitesi değil. :)

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Merhaba,
Aramızda yeni sunucu açmaya başlayan acemi kardeşlerimiz olabilir. Ve bu arkadaşlarımızda acemi oldukları için fazla bir bilgisi de yoktur.
Bunun için de düşündüğünün aksine açılan konularını silmek yerine Plugin ve Skript dersleri verebiliriz.
@byBluera'nın da dediği gibi burası sadece en iyilerin konu açabileceği bir forum sitesi değil. :)
Veya O "arkadaşlara" acemi (hamachili) sunucu bölümünün linkini verebiliriz. Çünkü Türkleri tanıyanlar 12 yaşında benim gibiler:kaş: dışında kimse gelip o konulara bakmaz

ErayGulmez

Why?
En iyi cevaplar
0
Hiç kimse doğar doğmaz her şeyi bilen birisi olarak doğmadı.
Herkesin hatası olabilir. Bizlerin görevi de aşağılamak yerine arkadaşlarımıza doğruları göstermek.

Sqyad

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

Ozaman türk amatör sunucuları diye bir bölüm var oraya açsınlar mümkünse.

Emek verilen, kaliteli sunucuların ne olursa olsun hakkını alacağı düşüncesindeyim

Alıyor. Ama türk sunucuları değil :D Siz zaten yabancı sunuculara demişsiniz.

Hiç kimse doğar doğmaz her şeyi bilen birisi olarak doğmadı.
Herkesin hatası olabilir. Bizlerin görevi de aşağılamak yerine arkadaşlarımıza doğruları göstermek.

Hazır paket kullanan birine nasıl öğretebilirsin. Ben denedim adam trip atıp gitti.

ErayGulmez

Why?
En iyi cevaplar
0
Ozaman türk amatör sunucuları diye bir bölüm var oraya açsınlar mümkünse.

Alıyor. Ama türk sunucuları değil :D Siz zaten yabancı sunuculara demişsiniz.

Hazır paket kullanan birine nasıl öğretebilirsin. Ben denedim adam trip atıp gitti.

Türk amatör sunucu içeriğine bir bak istersen.