Merhaba, "Minecraft Türk Sunucuları" en iyi sunucu listesi platformu değil, sunucu paylaşma platformudur. Orası bölüm kurallarına uyulduğu sürece her türden sunucuyu barındıracak bir kapasiteye sahiptir. Bizim yaptığımız şey ise, insanlara doğru ve yeterli bilgiyi sağlayan sunucu konularını onaylamaktır. Yeterli bilgi sağlanınca da, insanlar sunucunun iyi mi kötü mü olduğu kanaatine varabiliyor.
Eğer cidden bir emek hırsızlığı varsa, uygun bir dille ve konuyu baltalamadan, elinizdeki bütün kanıtlarla bir yorum paylaşıp insanları bilgilendirirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 58569
Veya O "arkadaşlara" acemi (hamachili) sunucu bölümünün linkini verebiliriz. Çünkü Türkleri tanıyanlar 12 yaşında benim gibilerMerhaba,
Aramızda yeni sunucu açmaya başlayan acemi kardeşlerimiz olabilir. Ve bu arkadaşlarımızda acemi oldukları için fazla bir bilgisi de yoktur.
Bunun için de düşündüğünün aksine açılan konularını silmek yerine Plugin ve Skript dersleri verebiliriz.
Ve böylece onlarda bilgilenerek profesyonelleşmeye başlayabilirler.
@byBluera'nın da dediği gibi burası sadece en iyilerin konu açabileceği bir forum sitesi değil.![]()
Merhaba,
Aramızda yeni sunucu açmaya başlayan acemi kardeşlerimiz olabilir. Ve bu arkadaşlarımızda acemi oldukları için fazla bir bilgisi de yoktur.
Bunun için de düşündüğünün aksine açılan konularını silmek yerine Plugin ve Skript dersleri verebiliriz.
Ve böylece onlarda bilgilenerek profesyonelleşmeye başlayabilirler.
@byBluera'nın da dediği gibi burası sadece en iyilerin konu açabileceği bir forum sitesi değil.![]()
Emek verilen, kaliteli sunucuların ne olursa olsun hakkını alacağı düşüncesindeyim
Hiç kimse doğar doğmaz her şeyi bilen birisi olarak doğmadı.
Herkesin hatası olabilir. Bizlerin görevi de aşağılamak yerine arkadaşlarımıza doğruları göstermek.
Ozaman türk amatör sunucuları diye bir bölüm var oraya açsınlar mümkünse.
Alıyor. Ama türk sunucuları değilSiz zaten yabancı sunuculara demişsiniz.
Hazır paket kullanan birine nasıl öğretebilirsin. Ben denedim adam trip atıp gitti.