SüperAhmet
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kafama takılan bir soru var.Beynimiz görüntüyü pikselli mi algılıyor?Hani 576 megapiksel yaklaşık.
hiçbir fikrim yok. Keşke tıp okusaydım dedim bi an :/Kafama takılan bir soru var.Beynimiz görüntüyü pikselli mi algılıyor?Hani 576 megapiksel yaklaşık.
Faydalı! kesinlikle faydalı!Saniyede 5000 adet mikroplar bizlere bulaşır.
Ama vücudumuzda savaşan organlarımız vb. şeyler sayesinde
bunlar etkinlenmiyor.
Dipnot : Her nerede olursanız olun , ne kadar temiz bir hava olursa olsun mikrop döner
dolaşır sizi bulur.
Sanırım şu ana kadar cevaplanan en iyi bilgi bu oldu.Dünya'da insanlar kadar zalim ve salak hayvan yoktur.Üstüne oturduğu dalı kendi keser.
Ortaokul kitaplarında eskiden yazardı.Ha aklıma gelmişken yazıyım.Deniz analarının beyni yoktur.Biliyormuydunuz?
Deniz atları insanlardan ters bir şekilde ürüyor. (Yani Erkek yumurtluyor)
Soğuk espiri zamanım, tıp okumak mı istiyorsun? oku: TIPhiçbir fikrim yok. Keşke tıp okusaydım dedim bi an :/
Bunu biliyordum ehuehueuhBiliyormuydunuz?
Deniz atları insanlardan ters bir şekilde ürüyor. (Yani Erkek yumurtluyor)
Oh my god!Soğuk espiri zamanım, tıp okumak mı istiyorsun? oku: TIP
Aynen öyle :/Yalnızca 8 kişinin serveti 3.5 milyar insanın servetine eşit.
Şimdi elimde tuttuğum şey mousemi?Elinizde ne tutuyorsanız, o aslında tuttuğunuz şeydir.
( Tuttuğunuz bir tüfek, aslında bir tüfektir mesela... )
Sen ne diyosun yaEğer mantarı yüksek ateşte sıvı yağ ile pişirirseniz tava alev alır ateşler içinde pişer mantar, ev duman altı olur. Tabi pişirmeyi biliyosanız yoksa yakarsınız. Aslında çoğu ettede geçerli bu o tava alevle kaplanmıyosa güzel olmaz zaten
![]()
Ahamda böyle, tabi bi yemekten kendi çabalarıyla bu kadar ateş çıkmaz şarap döküp alkolünü yakıyolar ondan bu kadar çok ateş var şarabın tadı yemeğe geçsin diye bildiğim kadarıyla![]()