crates plus zaten aşırı dandik hocam onu kullanmaya niyetim yok güzel bir plugini varsa isimde olsa verebilirmisin.Plugin adı vermeyeceğim ama cratesplus kullanma, büyük bir bug var..
Venus_V3_5020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
crazycrate 1.8 ini bulamıyorum max 1.7.3 varCrazyCrate
Kardeşim 1.7.3 dediğin plugin sürümüdür. İndir çalışır yada çalışmaz, çalışmazsa 1.7.3'ün alt versionlarını indirirsin. Sunucu sürümü değil.crazycrate 1.8 ini bulamıyorum max 1.7.3 var
Suan test icin 1.7.3 u indirdim kurdum pl ler full ingilizce ve kodlarin bazilari sikintili suan bi arkadasla konustum icretli olarak bi kac pl sk alicamKardeşim 1.7.3 dediğin plugin sürümüdür. İndir çalışır yada çalışmaz, çalışmazsa 1.7.3'ün alt versionlarını indirirsin. Sunucu sürümü değil.
Suan test icin 1.7.3 u indirdim kurdum pl ler full ingilizce ve kodlarin bazilari sikintili suan bi arkadasla konustum icretli olarak bi kac pl sk alicam
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ücretli bir şey alma başkalarından sadece spigottan satılan pluginleri al, başkasından parayla bir şey almak aptalca olur.Suan test icin 1.7.3 u indirdim kurdum pl ler full ingilizce ve kodlarin bazilari sikintili suan bi arkadasla konustum icretli olarak bi kac pl sk alicam
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CratesPlus ben kullanıyorum bugu bana özelden ata bilirmisin ve ya ona benzer plugin varmıPlugin adı vermeyeceğim ama cratesplus kullanma, büyük bir bug var..
Venus_V3_5020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CrazyCrates Kullan.CratesPlus ben kullanıyorum bugu bana özelden ata bilirmisin ve ya ona benzer plugin varmı
Ayrıca benim bildiğim bug sandığı kırınca hologramı kalıyor plugini silsende gitmiyor.CratesPlus ben kullanıyorum bugu bana özelden ata bilirmisin ve ya ona benzer plugin varmı
Shift-Sag tika basili tut ve sol tıkla kırınca hologramda siliniyor. Teşekkür ederim hemen bakıyorum plugineCrazyCrates Kullan.
Ayrıca benim bildiğim bug sandığı kırınca hologramı kalıyor plugini silsende gitmiyor.
Hayır kardeşim shift + sağ tıklada silinmiyor hologram kalıyor.Shift-Sag tika basili tut ve sol tıkla kırınca hologramda siliniyor. Teşekkür ederim hemen bakıyorum plugine