Süreli VIP ve Kutu eklenti isteği

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süreli VİP
Anahtarlı Sandık,kutu
Pluginleri lazım
Elinde ve sıkıntısız olan lütfen paylaşabilirmi
Bukkit 1.8
Teşekkürler..

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Plugin adı vermeyeceğim ama cratesplus kullanma, büyük bir bug var..

Venus_V3_5020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin adı vermeyeceğim ama cratesplus kullanma, büyük bir bug var..

Venus_V3_5020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
crates plus zaten aşırı dandik hocam onu kullanmaya niyetim yok güzel bir plugini varsa isimde olsa verebilirmisin.

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 1.7.3 dediğin plugin sürümüdür. İndir çalışır yada çalışmaz, çalışmazsa 1.7.3'ün alt versionlarını indirirsin. Sunucu sürümü değil.
Suan test icin 1.7.3 u indirdim kurdum pl ler full ingilizce ve kodlarin bazilari sikintili suan bi arkadasla konustum icretli olarak bi kac pl sk alicam

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skydentr

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Suan test icin 1.7.3 u indirdim kurdum pl ler full ingilizce ve kodlarin bazilari sikintili suan bi arkadasla konustum icretli olarak bi kac pl sk alicam

Bana özelden yaz lütfen ücretli diyosunda onlar belki hazır veya ücretsiz olabilirler. Olabildiğince ücretsiz sağlarım size siz özele gelin. Kandırılmayın. Uzun yıllar bu işlerde uğraştım. Anlarım kimin kandırdığında kandırmadığını o bir arkadaşta kimmiş öğrenelim.

KadirSpecial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Ücretli bir şey alma başkalarından sadece spigottan satılan pluginleri al, başkasından parayla bir şey almak aptalca olur.