Şimdi Söle Düşünelim Gerçek hayat Yapılabilecekler Sınırsızmetin2 açabilceksen aç![]()
Bir tane var.Onda oynayabilirsin.metin2 pek tutulmiyacak gibi düşünüyorum tabii bana karşı çıkanlar olacaktır ama gerçek hayat açabilirsin..ama türkiyenin şu anda en ihtiyacı olduğu şey bi avatar sunucusu :'((
Düzgün bir sunucu açabileceğinize dair tek bir kanıt verseniz konuyu anında terk ederim.Konuyu Baltalamadan Git Lütfen.
Her bir skripti en az 30 kez deniyoruz.Düzgün bir sunucu açabileceğinize dair tek bir kanıt verseniz konuyu anında terk ederim.
30 kez denemiş olmanız neyi ifade ediyor? "Biz çok uğraşıyoruz yaa" ise, öyle olmaz o işler. Size özgü sistemleri söyleyeceksiniz.Her bir skripti en az 30 kez deniyoruz.
(Kendi yaptığımız)
Banamı öyle geliyor sen arkadaşları fazlamı eleştiriyorsun..30 kez denemiş olmanız neyi ifade ediyor? "Biz çok uğraşıyoruz yaa" ise, öyle olmaz o işler. Size özgü sistemleri söyleyeceksiniz.
Sistemleri sölersem Süprizi Kalmaz30 kez denemiş olmanız neyi ifade ediyor? "Biz çok uğraşıyoruz yaa" ise, öyle olmaz o işler. Size özgü sistemleri söyleyeceksiniz.
Aslında eskiden açmıştık tutmuştu ve sistem bile yoktuBanamı öyle geliyor sen arkadaşları fazlamı eleştiriyorsun..
Adamlar sormuş ben bunda bir şey göremiyorum büyük ihtimal kıskanıyorsun dostum.
Her neyse.Ben gerçek hayat + survival diyorum ama iki seçim var: 1 harbiden survival gibi (çok savaşıp az sistem göreceğin) 2 harbiden gerçek hayat gibi (Çalışmak,haciz,bilgisayar,atm,şirket,iş,okul,ev vs vs..
ama bir sorun daha var. Böyle sw'ler Türkiyede pek tutulmuyor.
Hızlı açında başka bir şey istemem.Sistemleri sölersem Süprizi Kalmaz
Aslında eskiden açmıştık tutmuştu ve sistem bile yoktu
sistemli inşallah çok iyi olcaz