Minecraft Serverimiz Hangi Tür Olsun?-Oylama

Server Hangi Tür Olsun?

• METİN2

• GERÇEK hayat

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

AykuTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir Server Açtık.[Paralı]Hangi Tür Olsun?
Metin 2 Mi ?
Gerçek Hayat Sunucusumu ?
Yukardaki Oylamayı yapmayı Unutmayın!

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
metin2 pek tutulmiyacak gibi düşünüyorum tabii bana karşı çıkanlar olacaktır ama gerçek hayat açabilirsin..ama türkiyenin şu anda en ihtiyacı olduğu şey bi avatar sunucusu :'((

ExToleria

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu tür bir konu ile düzgün metin2 sunucusu açabileceğinizden şüpheliyim. İkinci olarak,

Bu ne? Diğer sunucular ücretsiz mi :=

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
doğrusunu söylemek gerekirse Gerçek Hayat Sunucusu yapmak Metin2 den daha kolay Metin2 açmak o kadar kolay bir şey değil sistemleri en azından :)

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
30 kez denemiş olmanız neyi ifade ediyor? "Biz çok uğraşıyoruz yaa" ise, öyle olmaz o işler. Size özgü sistemleri söyleyeceksiniz.
Banamı öyle geliyor sen arkadaşları fazlamı eleştiriyorsun..
Adamlar sormuş ben bunda bir şey göremiyorum büyük ihtimal kıskanıyorsun dostum.
Her neyse.Ben gerçek hayat + survival diyorum ama iki seçim var: 1 harbiden survival gibi (çok savaşıp az sistem göreceğin) 2 harbiden gerçek hayat gibi (Çalışmak,haciz,bilgisayar,atm,şirket,iş,okul,ev vs vs..
ama bir sorun daha var. Böyle sw'ler Türkiyede pek tutulmuyor.

OzanalpTR

Real Life | RPG
En iyi cevaplar
0
30 kez denemiş olmanız neyi ifade ediyor? "Biz çok uğraşıyoruz yaa" ise, öyle olmaz o işler. Size özgü sistemleri söyleyeceksiniz.
Sistemleri sölersem Süprizi Kalmaz :)
Banamı öyle geliyor sen arkadaşları fazlamı eleştiriyorsun..
Adamlar sormuş ben bunda bir şey göremiyorum büyük ihtimal kıskanıyorsun dostum.
Her neyse.Ben gerçek hayat + survival diyorum ama iki seçim var: 1 harbiden survival gibi (çok savaşıp az sistem göreceğin) 2 harbiden gerçek hayat gibi (Çalışmak,haciz,bilgisayar,atm,şirket,iş,okul,ev vs vs..
ama bir sorun daha var. Böyle sw'ler Türkiyede pek tutulmuyor.
Aslında eskiden açmıştık tutmuştu ve sistem bile yoktu
sistemli inşallah çok iyi olcaz