Öldüğünüzde Açlığın Dolmaması

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kendinizi tamamen bir oyuncu yerine koyun ve öldüğünüzde açlığınızın dolmadığını düşünün. Bu sinir bozucumu yoksa mantıklı mı?

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekçilik açısından mantıklı, sen bayılınca karın açlığın gitmeyeceğine göre :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Benim kendi görüşüm can sıkıcı değil, koskoca haritada bir inek bulup öldüremiyorsan veyahut domuz sorun sende vardır demek :)
Şu nasıl öldüğünde önüne bi parkur gelicek ve eğer tamamlanırsa herşeyi fullenicek, tamamlamadan ayrılırsa canı ve açlığı yarım kare olarak canlanıcak. Lütfen bunu göz önünde canlandırarak hayal et absürt geliyo bana minecraft için

BonezCrusherTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu nasıl öldüğünde önüne bi parkur gelicek ve eğer tamamlanırsa herşeyi fullenicek, tamamlamadan ayrılırsa canı ve açlığı yarım kare olarak canlanıcak. Lütfen bunu göz önünde canlandırarak hayal et absürt geliyo bana minecraft için
Oyun mantığına göre düşündüğümüzde birazcık mantıklı gibi ama gerçek hayatta çok saçma olurdu. :D

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Benim canımı sıkardı açıkçası. Tamam daha fazla gerçekçi olabilir ama ıkına ıkına koyun veya başka bir şey aramak sinir bozar.

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft`ta survival için gerçekçi dedim parkurda açlığının olmaması ve koşamaman tabikide sinir bozucu.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft`ta survival için gerçekçi dedim parkurda açlığının olmaması ve koşamaman tabikide sinir bozucu.
Sanırım tam olarak izah edemedim "Şu nasıl öldüğünde önüne bi parkur gelicek ve eğer tamamlanırsa herşeyi fullenicek, tamamlamadan ayrılırsa canı ve açlığı yarım kare olarak canlanıcak." Parkurda açlığı azalıcak diye bir şey demedim ama boşver saçma olduğunu biliyodum zaten bu fikrin merak ettim ne dersiniz diye

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sanırım tam olarak izah edemedim "Şu nasıl öldüğünde önüne bi parkur gelicek ve eğer tamamlanırsa herşeyi fullenicek, tamamlamadan ayrılırsa canı ve açlığı yarım kare olarak canlanıcak." Parkurda açlığı azalıcak diye bir şey demedim ama boşver saçma olduğunu biliyodum zaten bu fikrin merak ettim ne dersiniz diye
Güzel bir düşünce fakat açlık 3'ün altında olacaksa oyuncu parkurda hızlı koşamaz, bu sefer parkuru kolay yapmak zorunda kalırsın. E kolay yapacaksan neden parkur yapmaya uğraşıyorsun? Açlığı doldur gitsin.

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iyyyy..... EĞĞĞĞĞ.... öğk... iğrenç.

Sinir bozucu ve mantıksız gibi kelimeler bunun gibi bir olayda kullanılamayacak kadar terbiyeli kelimeler