Gördüğüm Garip Rüya

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben son 5 gündür çok garip ve karışık; tabiri caizse "Rüya İçinde Rüyalar" görüyorum. İlk defa böyle oluyor ve ilerleyen zamanlarda kesin bir olay olacak. Ben bir böyle saçma (Aslında saçma değil, her yaşanan olay ve her görülen rüya bir şeylerle bağlantılı. Tabii bana göre.) şeyler yaşadığım zaman bir de içimde bir sıkıntı, mutsuzluk vs olduğu zaman muhakkak kötü bir şey olur. Sezgilerim mi kuvvetli ne :S

LordWanter600

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben son 5 gündür çok garip ve karışık; tabiri caizse "Rüya İçinde Rüyalar" görüyorum. İlk defa böyle oluyor ve ilerleyen zamanlarda kesin bir olay olacak. Ben bir böyle saçma (Aslında saçma değil, her yaşanan olay ve her görülen rüya bir şeylerle bağlantılı. Tabii bana göre.) şeyler yaşadığım zaman bir de içimde bir sıkıntı, mutsuzluk vs olduğu zaman muhakkak kötü bir şey olur. Sezgilerim mi kuvvetli ne :S
Rüya sonrası Deja Vu söz konusu mu?

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu görünce aklıma kötü bir rüyam(kabusum) geldi. O zaman çok korkmuştum. Şu an bile aklıma gelirken irkiliyorum.
Rüyam da 2 katlı bir evdeyim, duvarlar gri renkli ama neyden yapıldığını anlayamadım. Ev de geldiğim an bir anda küçük ışıklar çıkıyor , ama ışıklar etrafı aydınlatacak gibi değil sadece görünecek derecede ışık var. Yukarı kata çıkarken bir kadın gördüm. Alt tarafı yılan gibiydi. Yüzüne bakamadan yok oldu ve arkamda hissettim. Arkama döndüğümde yok olmuştu. Sürekli arkamda biri var gibi hissediyordum ama göremiyorum. Cidden çok kötü bir his ti :(