neden sunucuların çoğu 1.8/1.9 ile açılıyor ?

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende 1 haftadır kendi sunucum üzerinde çalışıyordumda dikkatimi çekti. yeni açılan sunucuların çoğu 1.8/1.9 ile açılıyor. ben 1.12 ile açtım sunucumu şu an o sürüme göre pluginleri ayarladım bu şekilde gidiyor fakat neden son sürüm varken millet 1.8 i tercih ediyor ?.

- pvp sistemi desem basit bi plugin yardımıyla rahatlıkla çözebiliyoruz :)

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Ben 1.12 factions sunucusu hazırlıyorum ve 30 gün içerisinde aktif etmeyi planlıyorum.
Bu konu da yanlız değilsin. :)

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
1.8 sunucular bile boşken 1.12'de nasıl user bulucaksın :(
Ben asla sıradan bir sunucu açmam.
Paketi tamamen kendimiz hazırlayıp, yeni sistemler yaparız.
Eskiden Factions sunucuların listesinde biz vardık ve bizim sistemlerinin çoğunu görüp başka sunucular açtı.
Dedim ki bu sistemler de eskildi, yani yeni sistemlerle geleceğiz ve eskisi gibi Mine-Turk'e benzer sunucumuzu aktif edip, hiçbir Türk Factions sunucusunda olmayan sistemleri yapacağız. :)
Kısacası ben User bulurum siz merak etmeyin. :)

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben asla sıradan bir sunucu açmam.
Paketi tamamen kendimiz hazırlayıp, yeni sistemler yaparız.
Eskiden Factions sunucuların listesinde biz vardık ve bizim sistemlerinin çoğunu görüp başka sunucular açtı.
Dedim ki bu sistemler de eskildi, yani yeni sistemlerle geleceğiz ve eskisi gibi Mine-Turk'e benzer sunucumuzu aktif edip, hiçbir Türk Factions sunucusunda olmayan sistemleri yapacağız. :)
Kısacası ben User bulurum siz merak etmeyin. :)
sıradan olmayan bi sunucuya user bulamazsın, bulamicaksın başka bir değişle birçok örneğini gördüm 20+

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
1.8 sürümlerinde daha çok hazır paket olduğu için.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.12 açınca oyuncu neden gelmiyor ?
Turk MC kitlesinin %70'i hile ile oynuyor, %25'i 1.9 ve altinda, ki 1.9'da yeni yeni kullanilmaya basladi. 1.12'ye de %5 falan kaliyo, onlarda kendi azinliginda takiliyorlar.
Gelen 10 kisi arkadasi tatmin edecekse sorun yok.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turk MC kitlesinin %70'i hile ile oynuyor, %25'i 1.9 ve altinda, ki 1.9'da yeni yeni kullanilmaya basladi. 1.12'ye de %5 falan kaliyo, onlarda kendi azinliginda takiliyorlar.
Gelen 10 kisi arkadasi tatmin edecekse sorun yok.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla keyfe açıyorum isteyen gelsin

ourphysich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu konulardan çok açıldı, hepsinde neredeyse aynı şeyi yazdım. Bu sefer farklı bir şey yazacağım.

Sürümü "1.12" bir sunucu gördüğümde, o sunucuya girmek istesem bile şunu söylerim: Şimdi kim sürüm değiştirecek, sunucuya girecek ve tekrar sürümü "1.8"e geri getirecek, kim uğraşacak?

Muhtemelen bu cümleyi yok edemediğimiz için böyle bir durum içerisindeyiz...

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Şu hazır paket laflarına gülüp geçiyorum.
O zaman ben de hazır paket kullanıyorum, Allah kahretsin ayol beni (!).
Bunları diyenler 1.12 sunucu açıp oyuncu bulamayınca 1.8 yapar.
Verdiğimiz paranın çöpe gitmesini istemiyoruz. Şimdi bana üst sürümleri savunan arkadaşlar laf edecektir, aletimin ucunda değil.
Boş laflarınızla prim kasma çabalarındasınız ancak hepinizin gönlünde 1.8 var.
Uğraşsanız elbette 1.12 sunucusunuzda +100 online bile görürsünüz.
Şimdi size cidden hiç laf sokmiyacağım veya bir şey demiyeceğim.
Çünkü bu 1.8 sürümlü sunucuların (1.14+) sürümü çıktıktan sonra sürüm yükselticeklerini ve etrafta 1.8 sunucular 1.7 gibi kalacağını garanti edebilirim.

Elbet şimdi benim yorumuma 'böyle bir şey asla olmayacak' tarzında yorumların geleceğine eminim. Ama ben eminim ki 2018-2019 yılları arasında 1.8 devrinin yavaş yavaş biteceğini düşünüyorum.

sıradan olmayan bi sunucuya user bulamazsın, bulamicaksın başka bir değişle birçok örneğini gördüm 20+
Sunucum açılırsa 1-2 ay sonra sizinle konuşabiliriz. :) Onlinenin bir SS'sını atabilirim. Benim için bir sorun olmayacaktır.

ourphysich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çünkü bu 1.8 sürümlü sunucuların (1.14+) sürümü çıktıktan sonra sürüm yükselticeklerini ve etrafta 1.8 sunucular 1.7 gibi kalacağını garanti edebilirim.

Elbet şimdi benim yorumuma 'böyle bir şey asla olmayacak' tarzında yorumların geleceğine eminim. Ama ben eminim ki 2018-2019 yılları arasında 1.8 devrinin yavaş yavaş biteceğini düşünüyorum.

Sunucum açılırsa 1-2 ay sonra sizinle konuşabiliriz. :) Onlinenin bir SS'sını atabilirim. Benim için bir sorun olmayacaktır.
O zaman bu konuları açmayıp 1 - 2 yıl boyunca durduralım ve olan bitenleri izleyelim, ne dersiniz?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Bende attığın yorumun ss'ini aldım atıcam sunucu açılınca :D