Kusura bakma ben şu eleştirileri bi okuyayımda sataşacak biri varsa hemen sataşayım, cevap vereyim diyip okumuyorum. Ben doğal olarak sunucuyu eleştireceğim için, sunucu konusunu okudum, eleştirileri değil, benim laflarımı bana çarpıtmaya çalışıyorsun ama saçmalıyorsun. Sen beni eleştireceğin için benim mesajlarımı okuman, sonra eleştirmen gerek. Ama ben sunucuyu eleştirdiğim için, önce konuyu okuyup sonra eleştirmem gerek ki konu çok uzun değil.. Ben kendime güveniyorum ve bu iyi bir şey. Sen güvenmiyorsan orasını bilemem. Ben piyasadaki en iyi sunucuyum demiyorum ama siz galiba öle düşünüyorsunuz, düşünün, bu beni yükseltir. Ben ego yapmıyorum, sayısal & istatistiksel verilerden bahsederekten forumun skyblock sunucuları bölümünün en çok görüntülenen ve en çok mesaj atılan sunucu konusunun bana ait olduğunu söylüyorum. Bir mesajı 4 kere alıntılamadım bu arada önce iyi oku sonra cevap ver

2 kere alıntılamışım parça parça yazdığım için öyle oluyor sanırım, forum kurallarında böyle bir şey var ise atarsan mutlu olurum. Bu arada bir sunucuyu eleştirmekle, kendi sunucumun en sunucu olduğunu düşünmemin ne alakası var? bir sunucuyu eleştirmek için illa "piyasanın en iyi sunucusu" mu olmamız gerek, ya da daha basit haliyle, birşeyi eleştirmek için "daha iyisini" mi yapmak gerek? Hayır.
Kalın yazınca laf sokup kuul olmuyorsun bu ara da, onuda belirteyim. (oh evet kalın yazdım!)
Arkadaşı eleştirseydin derken sunucusunu değil, bana verdiği cevabı eleştirseydin demiştim bu arada, önce doğru anla sonra yaz bence.
Oh evet çok yapıcı, yaratıcı bir eleştiri. Nasıl kötü, nasıl düzeltebiliriz, nasıl daha iyisini yapabilirz? Mesaj kasmak için yazılmış, her sunucu konusuna aynı yorumu yazsan bile kimsenin farketmeyeceği mesaj. İki tipi vardır. Birincisi herkes mutlu olsun, tepki çekmeyeyim diyerekten "Başarılı sunucu" yorumudur. Diğeride bu tip yorumdur. "Mimariler şöyle bunlar böyle tamammmı kanka o yüzden sana puanım 3."