Usta Builder Alımı - Sponsor Alımı - Yakında Batihost ...

Server Güzel Olucakmıdır ?

• Evet

Kullanılan: 1 14.3%
  • Hayır

Kullanılan: 3 42.9%
  • Belki

Kullanılan: 0 0.0%
  • Allah Bilir

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7

bayefekan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bizi Kopyalıyacak Kadar Ahlaksız Oldunuz Yigit Serverimde Yetki Alamadın diye kopyaladın bizi benim adım mert senin adın mert olmadıgı halde merthnh yaptın senin yaptıgın ahlaksızlıgı herkes biliyor

Kastras_13

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yiğit kardeşim bak neden bizlen bu kadar uğraşıyorsun tamam ben mert değilim fakat biz 2 hafta uğraştık lütfen yapma biliyorum builderdın ama sonra büyük olaylar yaşandı

YigitBey0033

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
başka alım yokmu

admin moderator pluginler gibi
Hayır Belki İleride Olur

yiğit kardeşim bak neden bizlen bu kadar uğraşıyorsun tamam ben mert değilim fakat biz 2 hafta uğraştık lütfen yapma biliyorum builderdın ama sonra büyük olaylar yaşandı
Yeni Server Ve İsmimde Artık Taykuun_ Oldu Bitti Ben Seni Tanımıyorum !

Bizi Kopyalıyacak Kadar Ahlaksız Oldunuz Yigit Serverimde Yetki Alamadın diye kopyaladın bizi benim adım mert senin adın mert olmadıgı halde merthnh yaptın senin yaptıgın ahlaksızlıgı herkes biliyor
Yeni Server Ve İsmimde Artık Taykuun_ Oldu Bitti Ben Seni Tanımıyorum !

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimsenin kararına hassasiyetine hayallerine karışmayın. bir insan ister taklit olur ister bitiş olur belki sizi taklit edicek fakat sizden daha iyi bir iş başarıcak ?

Murat25145

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builderlik
Ad:murat
Soyad:kütük
Neden Sen: iyiyim kendime güveniyorum. size de göstereceğim
Neden Biz:iyisiniz diye umuyorum ve sizle 14. mimar olarak görevlendirileceğimi düşünüyorum
Manevi Durumun:orta
Fotoğraf [Build] :skypetan atarım
WE , WG Bilgin Oyunculara Karşı Olan Samimiliğin Yada Ciddiliğin: komut bilgim %98 oyuncularla samimiliğim %100

TxZaZa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Builderlik
Ad:Yusuf Arda
Soyad:.Çetin
Yaş12
Skype [email protected]
Neden Sen:Sw Yi Uçurmak İçin
Neden Biz:Canım Sıkıldıgı İçin Bir Sw Yi Güzelleştiriyim Dedim
Manevi Durumun:Güzel
Fotoğraf [Build] SW De gösteririm
WE , WG Bilgin Oyunculara Karşı Olan Samimiliğin Yada Ciddiliğin:oyunculara Karşı Sabah Saattlerinde ciddiyim Gece 12 3 arası biraz daha samimiyim we bilgim %90 wg:%97

Kastras_13

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca İnsan Arkadaşını Banlıyacak Kadarda Gevşekmi Olur ?
yiğit banını açalım gel sw ye konuşalım istersen tabi hala o yüz varsa sende biz seni arkandan bıçaklmadık yetkili grubumuzdna çıkardık sonra bitti ayrıca

sorun or
Kimsenin kararına hassasiyetine hayallerine karışmayın. bir insan ister taklit olur ister bitiş olur belki sizi taklit edicek fakat sizden daha iyi bir iş başarıcak ?
da değil hüseyin abi bizim sunucumuzda builder dı çıkardık kin besledi bizim gönderilerimize yorum yapıyor kopyalıyor herşeyi emeğimizi çalıyor böyle hayal olmaz olsun

YigitBey0033

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yiğit banını açalım gel sw ye konuşalım istersen tabi hala o yüz varsa sende biz seni arkandan bıçaklmadık yetkili grubumuzdna çıkardık sonra bitti ayrıca

sorun or

da değil hüseyin abi bizim sunucumuzda builder dı çıkardık kin besledi bizim gönderilerimize yorum yapıyor kopyalıyor herşeyi emeğimizi çalıyor böyle hayal olmaz olsun
Banımı Açın Ama Bu Olaylardan Sonra Gelmem Beni Şüphelendiriyor.Zaten 2-3 Aylık Arkadaşını Eğer Banlıyorsan Sen Arkadan Bıçaklamış Oluyorsu. Bi Hatırla Biz Senle Neleri Çabaladık . Sw Kurmak İçin 2-3 Hafta Çalıştık Senle StarNWG Kurduk Aternosda . Batihost Geçtiniz Biz Senle Kurucuyduk Yeni Kurucu Almışın Cidden Kadrona Bayıldım Eğer Gel Bi Şans Verebiliriz Dersen Bakarım Ama Cidden Sen Benim Kalbimi Kırdın Cidden Bişe Diyemiceğim :/

Kastras_13

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
StarNWG.batihost.com ip banını açtık gel had konuşalım barışalım seni bekliyoruz