YigitBey0033
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kapalı Kapalı
Son düzenleme:
Hayır Belki İleride Olurbaşka alım yokmu
admin moderator pluginler gibi
Yeni Server Ve İsmimde Artık Taykuun_ Oldu Bitti Ben Seni Tanımıyorum !yiğit kardeşim bak neden bizlen bu kadar uğraşıyorsun tamam ben mert değilim fakat biz 2 hafta uğraştık lütfen yapma biliyorum builderdın ama sonra büyük olaylar yaşandı
Yeni Server Ve İsmimde Artık Taykuun_ Oldu Bitti Ben Seni Tanımıyorum !Bizi Kopyalıyacak Kadar Ahlaksız Oldunuz Yigit Serverimde Yetki Alamadın diye kopyaladın bizi benim adım mert senin adın mert olmadıgı halde merthnh yaptın senin yaptıgın ahlaksızlıgı herkes biliyor
Bizi Kopyalıyacak Kadar Ahlaksız Oldunuz Yigit Serverimde Yetki Alamadın diye kopyaladın bizi benim adım mert senin adın mert olmadıgı halde merthnh yaptın senin yaptıgın ahlaksızlıgı herkes biliyor
Kimsenin kararına hassasiyetine hayallerine karışmayın. bir insan ister taklit olur ister bitiş olur belki sizi taklit edicek fakat sizden daha iyi bir iş başarıcak ?yiğit kardeşim bak neden bizlen bu kadar uğraşıyorsun tamam ben mert değilim fakat biz 2 hafta uğraştık lütfen yapma biliyorum builderdın ama sonra büyük olaylar yaşandı
Ben Böle Arkadan Bıçaklıcak İnsanlarla Dost Olduğumu Bilseydim Olayın İşine Girmezdim !Hayır Belki İleride Olur
Yeni Server Ve İsmimde Artık Taykuun_ Oldu Bitti Ben Seni Tanımıyorum !
Yeni Server Ve İsmimde Artık Taykuun_ Oldu Bitti Ben Seni Tanımıyorum !
Ayrıca İnsan Arkadaşını Banlıyacak Kadarda Gevşekmi Olur ?Ben Böle Arkadan Bıçaklıcak İnsanlarla Dost Olduğumu Bilseydim Olayın İşine Girmezdim !
yiğit banını açalım gel sw ye konuşalım istersen tabi hala o yüz varsa sende biz seni arkandan bıçaklmadık yetkili grubumuzdna çıkardık sonra bitti ayrıcaAyrıca İnsan Arkadaşını Banlıyacak Kadarda Gevşekmi Olur ?
da değil hüseyin abi bizim sunucumuzda builder dı çıkardık kin besledi bizim gönderilerimize yorum yapıyor kopyalıyor herşeyi emeğimizi çalıyor böyle hayal olmaz olsunKimsenin kararına hassasiyetine hayallerine karışmayın. bir insan ister taklit olur ister bitiş olur belki sizi taklit edicek fakat sizden daha iyi bir iş başarıcak ?
Banımı Açın Ama Bu Olaylardan Sonra Gelmem Beni Şüphelendiriyor.Zaten 2-3 Aylık Arkadaşını Eğer Banlıyorsan Sen Arkadan Bıçaklamış Oluyorsu. Bi Hatırla Biz Senle Neleri Çabaladık . Sw Kurmak İçin 2-3 Hafta Çalıştık Senle StarNWG Kurduk Aternosda . Batihost Geçtiniz Biz Senle Kurucuyduk Yeni Kurucu Almışın Cidden Kadrona Bayıldım Eğer Gel Bi Şans Verebiliriz Dersen Bakarım Ama Cidden Sen Benim Kalbimi Kırdın Cidden Bişe Diyemiceğim :/yiğit banını açalım gel sw ye konuşalım istersen tabi hala o yüz varsa sende biz seni arkandan bıçaklmadık yetkili grubumuzdna çıkardık sonra bitti ayrıca
sorun or
da değil hüseyin abi bizim sunucumuzda builder dı çıkardık kin besledi bizim gönderilerimize yorum yapıyor kopyalıyor herşeyi emeğimizi çalıyor böyle hayal olmaz olsun
Uğraşmak yerine rapor et ?StarNWG.batihost.com ip banını açtık gel had konuşalım barışalım seni bekliyoruz