PrivacyFC - Yönetim Ekibine Takım Arkadaşı Arıyoruz!

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mennan
Soy adınız: Sali
Yaşınız: 16
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): Skype : Menoisback DC: FiexOfficial
Oyundaki isminiz: VUENN
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): VortexMC , herocraft , minetc
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Dogruyu Soylemek Gerekirse Ciddi oldugunuzu dusundum bu iste acikcasi.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncularla iyi davranirim hosgoruyle dost canlisiyim ortam saglarim.
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: Yetkililere Karsi Acikcasi Iyi davranirim saygiliyim
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet Dusunuyorum Bi Ekip olup dagilmayiz
3 olumsuz cevap. Reddedildiniz.

Adınız:Alp
Soy adınız:Özçelik
Yaşınız:13(herkes yaşa bakar ama bence yeteneğe bakılmalı...)
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): skype: Scorpion | Discord: *Scorpion*
Oyundaki isminiz: Scorpious
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): snap craft adlı yabancı sunucuda çalıştım hala açık sunucu ama beni atıp arkadaşını aldılar :(
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Çünkü takliter aslını yüceltir,ve ben sizinle asıl olup yücelmek istiyorum.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: saygılı ve ciddi.
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: saygılı ve şakacı.
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: evet.
3 olumsuz cevap. Reddedildiniz.

senmoseee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali
Soy adınız:
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): SKYPE= [email protected]
Oyundaki isminiz: senmose veya ItzHackersTR
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): Çalıştıgımda oldu kendi kurduğumda oldu
çalıştıgım serverler= LoginCraft,DondurmaCraft,SunBlockRabisu ve ayrıca kurdugum ParsNW, KaizenSky
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Katkıda bulunabilirim, ve hayalleri gerçekleştirmeyi severim :D

Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara küfürsüz davranırım 1 veya 2 defa uyarırım
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: Benden Üst yetkiliyede alt yetkiliyide saygılı davranırım
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet

Darkclash

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Seni Bi yerden tanıyor gibiyim. Ardaa-Intact Arda skypenizde engelli listesindemi ? Ya da eski skype adınız ZiyaPivePe mi ?

minpavenes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: enes
Soy adınız: Sayanac
Yaşınız: 14
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): facebook:enes52.fatsa
Oyundaki isminiz: minpav
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): Brocraft , ParmakAdam , MarinaNW , LolCraft
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Size Yardım Etmek Size Hizmet etmek İçin
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Güler Yüzlü Sevecen Küfürsüz Argosuz sevecen
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: Kurucu Admin Mod Mimar Oyuncu Rehber Vb yetkileri Ayırt Etmem Hepsine Çok İyi Davranırım
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet Düşünüyorum Kalbimle Beni Ekibinize Alıcağınıza İnanıyorum

xEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Soy adınız: Yıldırım
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): skype: muslera_326 Discord: xEmre
Oyundaki isminiz: xEmre
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): BroverCraft Asistan, Reyizzers Kurucu, ForceLion Mod, MehmetçikPvP Kurucu
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Boş Zamanımda Yardım Ederek Eğlenebileceğim Ortam Arama İsteğim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Gayet Kibar ve çözüm bulucu olarak bu sayede açtığım tüm serverleri tutturdum . oyuncu memnuniyeti en önemli şeydir
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: yetkililer benim üstüm yada mevkidaşımdır oyunculara nasıl davaranırsam onlarada öyle davranırım.
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: tabii ki ekibe katılırsam bunu gözlemleyebilirsiniz

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Adınız: enes
Soy adınız: Sayanac
Yaşınız: 14
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): facebook:enes52.fatsa
Oyundaki isminiz: minpav
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): Brocraft , ParmakAdam , MarinaNW , LolCraft
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Size Yardım Etmek Size Hizmet etmek İçin
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Güler Yüzlü Sevecen Küfürsüz Argosuz sevecen
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: Kurucu Admin Mod Mimar Oyuncu Rehber Vb yetkileri Ayırt Etmem Hepsine Çok İyi Davranırım
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet Düşünüyorum Kalbimle Beni Ekibinize Alıcağınıza İnanıyorum

Adınız: Emre
Soy adınız: Yıldırım
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur): skype: muslera_326 Discord: xEmre
Oyundaki isminiz: xEmre
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler): BroverCraft Asistan, Reyizzers Kurucu, ForceLion Mod, MehmetçikPvP Kurucu
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?: Boş Zamanımda Yardım Ederek Eğlenebileceğim Ortam Arama İsteğim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Gayet Kibar ve çözüm bulucu olarak bu sayede açtığım tüm serverleri tutturdum . oyuncu memnuniyeti en önemli şeydir
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?: yetkililer benim üstüm yada mevkidaşımdır oyunculara nasıl davaranırsam onlarada öyle davranırım.
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: tabii ki ekibe katılırsam bunu gözlemleyebilirsiniz
Alımların kapalı olduğunu belirttik, göremediniz galiba.

Seni Bi yerden tanıyor gibiyim. Ardaa-Intact Arda skypenizde engelli listesindemi ? Ya da eski skype adınız ZiyaPivePe mi ?
Evet, ismim ZiyaPivePe idi fakat sen benim engelliler listemde değilsin.

Lexons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emre
Soy adınız:Çalışkan
Yaşınız:15
İletişim adresleriniz (Skype ve Discord zorunludur):Mimar_ExoticRG/mellemessi88#2180
Oyundaki isminiz:ExoticRG
Çalıştığınız, yetkili olduğunuz sunucular(Aklınıza ilk gelenler):pixelCraft [HubSunucusu] Aklıma ilk gelen 200 kişi giriyor ama şu an bakımda ip değişiyor
Bizimle neden çalışmak istiyorsun?:İyi Anlaşa bileceğimi düşündüğüm için
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Gerektiğin Fazla bir biçimde iyi Davranıdım
Yetkililere karşı nasıl davranırsınız?:Çok iyi Davranırım
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Kesinlikle
Küp sanatına güveniyor musun?:Güveniyorum
Medievaldan anlıyor musun?:Fazla Anlamıyorum
Yapıtlarından en az 2 fotoğraf:şu an yok

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yetkili ekibiyle uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Uyum sağlıyamayacağı şeye neden başvuru yapsınki ?