Uzaylılara İnanır mısınız?

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzaylılara pek inanmam şahsen, kutsal kitaplar`da uzaylıların varlığı hakkında hiçbir şey bahsedilmemiş. Uzaylılar var mı sorusu sadece bilimsel bir teoridir, doğruluk payı hem var, hem`de yoktur.

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ortada herhangi bir kanıt yok ama ben yine de insanlardan farklı bir şekle sahip, insanlardan farklı bir şekilde davranan, insanlardan farklı bir şekilde düşünen, insanların ihtiyaçlarından daha farklı ihtiyaçları olan, insanlardan farklı düşünen varlıkların olduğuna inanıyorum. I mean, bu evren sadece biz aciz insanlar için yaratılmamıştır herhalde, değil mi?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İnsanlar da uzaylıdır.

Dünya da uzayda en nihayetinde.
Sen bana inanıyor musun şimdi? Sen yalnız değil misin şimdi? Neyi ima ediyorsun sen?
Ortada herhangi bir kanıt yok ama ben yine de insanlardan farklı bir şekle sahip, insanlardan farklı bir şekilde davranan, insanlardan farklı bir şekilde düşünen, insanların ihtiyaçlarından daha farklı ihtiyaçları olan, insanlardan farklı düşünen varlıkların olduğuna inanıyorum. I mean, bu evren sadece biz aciz insanlar için yaratılmamıştır herhalde, değil mi?
Aynen bence de bi 800 ışık yılı ötede birbirlerine rasengan atan canlılar vardır her halde.

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bunu izleyin sonra düşünün bu kadar büyükl yerde sadece Dünyadamı yaşam var ben İnanıyorum Bizim evdede ufo var mesela iyi ısıtıyor önümüz kış:keyif:

ByCenk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzaylıların Olma İhtimali Oldukca Düşük Ve Şahsen Ben İnanmıyorum Ama Area 51 De Olduğunu Söylüyorlar Ama Tamamen Amerikanın Oyunu :D

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sen bana inanıyor musun şimdi? Sen yalnız değil misin şimdi? Neyi ima ediyorsun sen?

Aynen bence de bi 800 ışık yılı ötede birbirlerine rasengan atan canlılar vardır her halde.
Bence bu dünyada birdenbire bilinmeyen bir sebepten dolayı kaybolan insanları uzaylılar kuchiyose no jutsu ile kendi mekanlarına çağırıyorlar

• Beğen
Reactions: DIO

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Forumda birkaç yıldır olanlar erdemalsirt'in uzaylılarla ilgili konusunu bilir.

O konudan sonra uzaylılara olan tüm ilgimi kaybettim.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konudaki düşüncemi anlatabilirim aslında ;
Bence olmasıda mümkün olmamasıda fakat bilin ki biz yani İNSANLAR için yapılmış olan bu dünya içinde bizdende başka canlılar var kimini mikroskopla görürüz kimini kendi gözümüz yeterli olur bunlar sadece dünya içindeyken bazıları neden dünya dışında olmasın ?