Sohbet Hatası

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle iyi günler arkadaşlar sabahtır uğraşıyorum bir türlü sebebini bulamadım daha önceden çözmüş olduğum bir hataydı fakat uzun zamandır bu işlerle uğraşmıyorum bunun sebebi nedir biriniz yardımcı olabilir mi ? essentialstan kaynaklı değil ve hangi pluginin sıkıntı çıkardığınıda bulamadım sizde daha önceden böyle bir şey yaşadıysanız veya biliyorsanız lütfen yardımcı olunuz

Heraldic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu bir hata değil, galiba anti-spam eklentisi felan yok üst üstte aynı yazdığınız mesajı bu şekilde gösteriyor (sadece siz görüyorsunuz, göndermiyor yani diğer oyunculara). Anti-spam eklentisi felan eklerseniz, bu ortadan kalkar. Hata değil, sorun değil.

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plugin listeni atarsan yardımcı olabiliriz.
Bu bir hata değil, galiba anti-spam eklentisi felan yok üst üstte aynı yazdığınız mesajı bu şekilde gösteriyor (sadece siz görüyorsunuz, göndermiyor yani diğer oyunculara). Anti-spam eklentisi felan eklerseniz, bu ortadan kalkar. Hata değil, sorun değil.
İkinizide verdiğiniz hızlı cevaplar için teşekkür ederim sorun essetials'la alakalıymış hazır bir essetials denediğimde sorun kalmadı