Voxester
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar üçünüzde kabul edilmeden Discorda gelmişşiniz hoşgeldiniz.
GÜNCELDİR PROFESYONELLERİ BEKLİYORUZ !
GÜNCELDİR BEKLİYORUZ ARAMIZA KATILIN !
Arkadaşlar Hala Güncel Kendine Güvenen , Bilgili Kişileri Bekliyoruz.
Teşşekürler , bilgileriniz yeterli görülmedi.Merhaba . Benim Adim Beytullah Yaşım 12 (Dalga Geçmeyin) Terbiyeli birisiyimdir . Server komutlarini iyi bilirim . Eskiden Serverlerde yetkili olmus biriyim Buildim iyidir ama cok iyi deil. Benim Yetenekli Oldugum yetki Admin,Mod .Eger Beni secersen Konuşabiliriz ve Anlaşabiliriz
Terbiyesizlik edip gittiniz yine de saygımızı bozmadık.Merhabalar benim ismim kadir tam 15 yaşındayım 8 bilgisayar oynuyorum 5 yılımı minecraft a adadım ve oyunu tam olarak biliyorum builder olmamım sebebi Tüm world edit komutlarını biliyorum Rgaddmember rütbehammadde yapabiliyorum lapis falan hepsini biliyorum wg atmayı biliyorum yaklaşık 6 serverde yetkili oldum Ve server kapanana kadarda yetkiliydim Sizin serverinizi begendim sizide begendim kendimce iyi bir builder olacagımı zannediyorum
Sizinle bir konuşabiliriz.Merhabalar ! Öncelikle ben Mustafa Can. Yaşım 14 fotoğrafta görünüyor zaten. Pluginlerle aram öyle profosyonel değildir. Bilgim %96 tarzı bir şey. Biraz anlamadığım konu essentialsdır. Benim daha çok çalıştığım konular World Edit , World Guard , Shopkeepers , Sunucudaki Oyunculardır. Daha fazla istek olursa zaten yapabilirim. Hafta içi en fazla 4 saat , hafta sonu ise en fazla 10 saat tarzı bir şey aktifim. Tam tamına 5 yıldır Minecraft oynuyorum. Daha önce kendi sunucularım oldu. Sağlamdı hatta sunucularım ondan sonra kapatmaya karar verdim. Uzman olduğum konu Moderatörlük veya Adminliktir. Hangisini bana uygun görüyorsanız onu seçin. Şimdiden teşekkürler.
GÜNCELDİR PROFESYONELLERİ BEKLİYORUZ !
GÜNCELDİR BEKLİYORUZ ARAMIZA KATILIN !
Arkadaşlar Hala Güncel Kendine Güvenen , Bilgili Kişileri Bekliyoruz.