[MAHREMİYET] | --> Sunucu Yetkili Alımları! <--

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar üçünüzde kabul edilmeden Discorda gelmişşiniz hoşgeldiniz.
Merhaba . Benim Adim Beytullah Yaşım 12 (Dalga Geçmeyin) Terbiyeli birisiyimdir . Server komutlarini iyi bilirim . Eskiden Serverlerde yetkili olmus biriyim Buildim iyidir ama cok iyi deil. Benim Yetenekli Oldugum yetki Admin,Mod .Eger Beni secersen Konuşabiliriz ve Anlaşabiliriz
Teşşekürler , bilgileriniz yeterli görülmedi.
Merhabalar benim ismim kadir tam 15 yaşındayım 8 bilgisayar oynuyorum 5 yılımı minecraft a adadım ve oyunu tam olarak biliyorum builder olmamım sebebi Tüm world edit komutlarını biliyorum Rgaddmember rütbehammadde yapabiliyorum lapis falan hepsini biliyorum wg atmayı biliyorum yaklaşık 6 serverde yetkili oldum Ve server kapanana kadarda yetkiliydim Sizin serverinizi begendim sizide begendim kendimce iyi bir builder olacagımı zannediyorum
Terbiyesizlik edip gittiniz yine de saygımızı bozmadık.
Merhabalar ! Öncelikle ben Mustafa Can. Yaşım 14 fotoğrafta görünüyor zaten. Pluginlerle aram öyle profosyonel değildir. Bilgim %96 tarzı bir şey. Biraz anlamadığım konu essentialsdır. Benim daha çok çalıştığım konular World Edit , World Guard , Shopkeepers , Sunucudaki Oyunculardır. Daha fazla istek olursa zaten yapabilirim. Hafta içi en fazla 4 saat , hafta sonu ise en fazla 10 saat tarzı bir şey aktifim. Tam tamına 5 yıldır Minecraft oynuyorum. Daha önce kendi sunucularım oldu. Sağlamdı hatta sunucularım ondan sonra kapatmaya karar verdim. Uzman olduğum konu Moderatörlük veya Adminliktir. Hangisini bana uygun görüyorsanız onu seçin. Şimdiden teşekkürler.
Sizinle bir konuşabiliriz.

GÜNCELDİR PROFESYONELLERİ BEKLİYORUZ !

GÜNCELDİR BEKLİYORUZ ARAMIZA KATILIN !

Arkadaşlar Hala Güncel Kendine Güvenen , Bilgili Kişileri Bekliyoruz.

bigminecraftnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar;

Ben Arhan Özkardeş. 15 yaşındayım ve 6 yıldır minecraft oynuyorum. Türkiye'nin marka ve çok oyuncu alan sunucularında çeşitli görevlerde bulundum. Ve bu tecrübelerimin karşılığını da görmedim değil.

İşte bence bir sunucuda yetkililerin olması gereken temel amaçları:

1) Kalıcı oyuncu sağlamak.
(örnek: Biliyorsunuz ki çoğu büyük sunucu da bile halen daha Kayıtlı Oyuncu Sayısı: 500.000/ Online Sayısı 750)

(işte ben kalıcı oyuncu sayısını arttırabilecek tecrübelere sahip olduğumu düşünüyorum.)

2)
Gereksiz skript&plugin&warp'tan arındırılmış bir sunucu yapmak her zaman en iyisidir.
(örnek: Tecrübelerim arasında bu sebeplerden dolayı sunucuyu bırakan oldukça oyuncu gördüm denilebilir.)

3)
Kendine has özelliklere sahip olan bir ortam ve sistem yaratmak.
(örnek: Bir adam sunucuya hevesle girer, kullandığı komutun skript'ini başka bir sunucu da gördüğünü hatırlar, sunucu da oynamaktan vazgeçer çünkü emek olmadığını düşünür.

İŞTE YUKARIDA ÖZELLİKLE KIRMIZI İLE ALTINI ÇİZDİĞİM ÖZELLİKLERİ SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIM. VE EMİN OLUN Kİ GERİSİ ZATEN OTOMATİKMAN GELECEKTİR :)

Bazı Kişisel Bilgilerim:

İsim: Arhan
Soyisim: Özkardeş
-(YUKARIDA BELİRTTİM ANCAK GÖZÜNÜZDEN KAÇMASINI İSTEMEDİĞİM BİR UNSUR)-

Eklemek istediklerim:

-1)
Ana dilime yakın ingilizcem vardır.
-2) Hafta içleri her güne düşen ortalama aktif olma sürem: 2 saat 45 dakika
-3) Hafta sonları her güne düşen ortalama aktif olma sürem: 5 saat 30 dakika

Son olarak ben çoğu konuda iyiyimdir. Aslında kendimi övme taraftarı değilimdir ancak buraya alınmak için benim için yapılabilecek şeyler listesine girebiliyor.

İsterseniz herhangi bir sosyal medyadan daha ayrıntılı konuşabiliriz.

-Teşekkürler

Son düzenleme:

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar;

Ben Arhan Özkardeş. 15 yaşındayım ve 6 yıldır minecraft oynuyorum. Türkiye'nin marka ve çok oyuncu alan sunucularında çeşitli görevlerde bulundum. Ve bu tecrübelerimin karşılığını da görmedim değil.

İşte bence bir sunucuda yetkililerin olması gereken temel amaçları:

1) Kalıcı oyuncu sağlamak.
(örnek: Biliyorsunuz ki çoğu büyük sunucu da bile halen daha Kayıtlı Oyuncu Sayısı: 500.000/ Online Sayısı 750)

(işte ben kalıcı oyuncu sayısını arttırabilecek tecrübelere sahip olduğumu düşünüyorum.)

2)
Gereksiz skript&plugin&warp'tan arındırılmış bir sunucu yapmak her zaman en iyisidir.
(örnek: Tecrübelerim arasında bu sebeplerden dolayı sunucuyu bırakan oldukça oyuncu gördüm denilebilir.)

3)
Kendine has özelliklere sahip olan bir ortam ve sistem yaratmak.
(örnek: Bir adam sunucuya hevesle girer, kullandığı komutun skript'ini başka bir sunucu da gördüğünü hatırlar, sunucu da oynamaktan vazgeçer çünkü emek olmadığını düşünür.

İŞTE YUKARIDA ÖZELLİKLE KIRMIZI İLE ALTINI ÇİZDİĞİM ÖZELLİKLERİ SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIM. VE EMİN OLUN Kİ GERİSİ ZATEN OTOMATİKMAN GELECEKTİR :)

Bazı Kişisel Bilgilerim:

İsim: Arhan
Soyisim: Özkardeş
-(YUKARIDA BELİRTTİM ANCAK GÖZÜNÜZDEN KAÇMASINI İSTEMEDİĞİM BİR UNSUR)-

Eklemek istediklerim:

-1)
Ana dilime yakın ingilizcem vardır.
-2) Hafta içleri her güne düşen ortalama aktif olma sürem: 2 saat 45 dakika
-3) Hafta sonları her güne düşen ortalama aktif olma sürem: 5 saat 30 dakika

Son olarak ben çoğu konuda iyiyimdir. Aslında kendimi övme taraftarı değilimdir ancak buraya alınmak için benim için yapılabilecek şeyler listesine girebiliyor.

İsterseniz herhangi bir sosyal medyadan daha ayrıntılı konuşabiliriz.

-Teşekkürler
Buyrun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. gg/gsxF79 boşluğu silip girin konuşalım.

16GB SUNUCU ALINDI HAZIRIZ EMİNİZ GÜÇLÜYÜZ !

dropbeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım Kaan, 17 Yaşındayım izmirde yaşıyorum uzun zamandır minecraft oynamıyorum, ama açacağınız serverde oynadıkça gelişeceğimi düşünüyorum. uzun zamandır oynayamamın sebebi ise bilgisayarım bozulmuştu ama artık düzelttim ve 7/24 aktifim bu işi beraber yürütürsek iyi yerlere getirebileceğimizi düşünüyorum yüksek yerlerde gözüm yok rehber olsam bile bana yeter bi tek sıkıntı mikrofonum iyi değil onuda yakında çözeceğim mail: [email protected] bana buradan ulaşabilirsiniz. birçok serverde yetki aldım admin,moderatör,rehber,builder vb. kendi serverimide kurdum yetkiler verdim umarım bu kadar bilgi yeter merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz