yılbaşında yine yanlızız

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aga yılbaşında yine yanlız yine yanlız kaç yaşına geldik ama yordu be bu yanlızlık sokak köpeği kadar yanlızız be....

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başlamışım yılbaşına, 2018'ine. Değişen hiçbir şey yok. İnsanlara, sisteme reset atılmıyor. Ne bu sevinç? Ne bu eğlence? Ne bu mutluluk? Bir şeyin olduğu yok. Aptal bir rakam değişiyor sadece. 2017'nin başını gördük. Bu 2018'de de aynı şey olmazsa şaşırmam şüphesiz insanlık çoktan bitmiştir. Sevgi, saygı, dürüstlük. Hiçbir şey kalmadı. Her şey gitti. Modern köleler kapitalist sistemin getirdiği saçma eğlenceler ve kutlamalarla insanların parasını, zamanını ve enerjisini çalıyor. Kanmayın. Uyanın. Oturun evinizde. Her zaman yaptığınız şeyi yapın. Ben bir tane pasta aldım yiyorum afiyetle(bir dilim yedi, kustu.)gerisini hiç düşünmüyorum. Allah binbir belasını versin yılbaşının.

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Başlamışım yılbaşına, 2018'ine. Değişen hiçbir şey yok. İnsanlara, sisteme reset atılmıyor. Ne bu sevinç? Ne bu eğlence? Ne bu mutluluk? Bir şeyin olduğu yok. Aptal bir rakam değişiyor sadece. 2017'nin başını gördük. Bu 2018'de de aynı şey olmazsa şaşırmam şüphesiz insanlık çoktan bitmiştir. Sevgi, saygı, dürüstlük. Hiçbir şey kalmadı. Her şey gitti. Modern köleler kapitalist sistemin getirdiği saçma eğlenceler ve kutlamalarla insanların parasını, zamanını ve enerjisini çalıyor. Kanmayın. Uyanın. Oturun evinizde. Her zaman yaptığınız şeyi yapın. Ben bir tane pasta aldım yiyorum afiyetle(bir dilim yedi, kustu.)gerisini hiç düşünmüyorum. Allah binbir belasını versin yılbaşının.
Tamam sakin ol sampuan.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ooo Hiracles abi! Ne yapıyorsun sen? Nerede senin eski rol yapma sunucuların? Özledik be abi! Keşke yine öyle rol yapma sunucusu açsan. Bak hala bekliyoruz biz ve senin O tarz bir sunucu açmanı umuyoruz. Eskiden çok keyifli zamanlar geçiriyorduk açtığın rol yapma sunucusunda. Belki beni hatırlamazsın. Ben senin eski rol yapma sunucundan Tapınak Şövalyelerinin Lordu Bestia.
Nasılsın abi?

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Modern köleler kapitalist sistemin getirdiği saçma eğlenceler ve kutlamalarla insanların parasını, zamanını ve enerjisini çalıyor. Kanmayın. Uyanın. Oturun evinizde. Her zaman yaptığınız şeyi yapın. Ben bir tane pasta aldım yiyorum afiyetle(bir dilim yedi, kustu.)gerisini hiç düşünmüyorum. Allah binbir belasını versin yılbaşının.
Kapitalizm iyidir. Ayrıca çok kötü bir şeymiş gibi her sitede insanlara modern köleler deniyorda daha iyi bir sistem varda insanlarmı uygulamıyor?