6 Yildir ilk defa bi yilbasina yanliz giricem sanirim.
Ben Poşetim Hep Gezerim.
Tamam sakin ol sampuan.Başlamışım yılbaşına, 2018'ine. Değişen hiçbir şey yok. İnsanlara, sisteme reset atılmıyor. Ne bu sevinç? Ne bu eğlence? Ne bu mutluluk? Bir şeyin olduğu yok. Aptal bir rakam değişiyor sadece. 2017'nin başını gördük. Bu 2018'de de aynı şey olmazsa şaşırmam şüphesiz insanlık çoktan bitmiştir. Sevgi, saygı, dürüstlük. Hiçbir şey kalmadı. Her şey gitti. Modern köleler kapitalist sistemin getirdiği saçma eğlenceler ve kutlamalarla insanların parasını, zamanını ve enerjisini çalıyor. Kanmayın. Uyanın. Oturun evinizde. Her zaman yaptığınız şeyi yapın. Ben bir tane pasta aldım yiyorum afiyetle(bir dilim yedi, kustu.)gerisini hiç düşünmüyorum. Allah binbir belasını versin yılbaşının.
aga ip atsana bizde gireklapissiz bi server açtım 2 kişi duruyoruz içerde kimse en azından dedim birileri gelsede yanlız kalmasak muhabbett falan dönse
1.8.x sunucu 213.238.171.123aga ip atsana bizde girek![]()
geldim aga sen nerdesin1.8.x sunucu 213.238.171.123
Kapitalizm iyidir. Ayrıca çok kötü bir şeymiş gibi her sitede insanlara modern köleler deniyorda daha iyi bir sistem varda insanlarmı uygulamıyor?Modern köleler kapitalist sistemin getirdiği saçma eğlenceler ve kutlamalarla insanların parasını, zamanını ve enerjisini çalıyor. Kanmayın. Uyanın. Oturun evinizde. Her zaman yaptığınız şeyi yapın. Ben bir tane pasta aldım yiyorum afiyetle(bir dilim yedi, kustu.)gerisini hiç düşünmüyorum. Allah binbir belasını versin yılbaşının.
inhales*Kapitalizm iyidir. Ayrıca çok kötü bir şeymiş gibi her sitede insanlara modern köleler deniyorda daha iyi bir sistem varda insanlarmı uygulamıyor?
yok.......Kapitalizm iyidir. Ayrıca çok kötü bir şeymiş gibi her sitede insanlara modern köleler deniyorda daha iyi bir sistem varda insanlarmı uygulamıyor?