Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu video bana çok fazla zamana mal oldu. Videoyu yükledikten sonra kanalım nerede is yok edilecekti ancak kurtardım. Bu videonun para kazanmak için gereken 10.000 izlenmeyi sağlamayacak. Çünkü ben videonun tamamını görmenizi istiyorum. Normalde bunu yapmayı sevmem ama sizden tamamen kalbimden abone olmanızı rica ediyorum. İyi günler.
Ne yazıkki sınavlardan dolayı şu an aktif video atamıyorum. Bu sebepten dolayı sürekli 25+ dakikalık videolar atıyorum. İşte bu sebepten kanalın adı "Poyraz Sivrikaya" değil. Biz, Kârı Olmayan Arkadaşlarız(ya da yeni ismimiz Full Ebonit) çünkü biz size günde 1 ya da 2 hatta yazın günde 5+ video atabilmek için bir ekip kurduk. Takipte kalmanı rica ederim çünkü gelecek cumadan(Sınav döneminin sonu) sonra bu kanal çok değişecek.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.