Super Mario Odyssey: Ayın Karanlık Yüzü

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Bu video bana çok fazla zamana mal oldu. Videoyu yükledikten sonra kanalım nerede is yok edilecekti ancak kurtardım. Bu videonun para kazanmak için gereken 10.000 izlenmeyi sağlamayacak. Çünkü ben videonun tamamını görmenizi istiyorum. Normalde bunu yapmayı sevmem ama sizden tamamen kalbimden abone olmanızı rica ediyorum. İyi günler.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kanal daha fazla aktif olursa ciddi bir şekilde takip edebilirim. Bu videodan şunu öğrendik Mario'yu Mario yapan yapan asıl şey şapkası. x3

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Kanal daha fazla aktif olursa ciddi bir şekilde takip edebilirim. Bu videodan şunu öğrendik Mario'yu Mario yapan yapan asıl şey şapkası. x3
Ne yazıkki sınavlardan dolayı şu an aktif video atamıyorum. Bu sebepten dolayı sürekli 25+ dakikalık videolar atıyorum. İşte bu sebepten kanalın adı "Poyraz Sivrikaya" değil. Biz, Kârı Olmayan Arkadaşlarız(ya da yeni ismimiz Full Ebonit) çünkü biz size günde 1 ya da 2 hatta yazın günde 5+ video atabilmek için bir ekip kurduk. Takipte kalmanı rica ederim çünkü gelecek cumadan(Sınav döneminin sonu) sonra bu kanal çok değişecek.