Astral gecis yapabilen ?

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar gecen gun bi arkadasim astral seyahat yapabildigini idda ediyordu merak edip arastirdim ama kanit olarak hicbisey bulamadim
(fiziksel seylere inanan biriyim) bende uzun bi sure yapmaya calistim fakat basaramadim.
astral seyahat yapabilen veya ne oldugunu aciklayabilecek biri varsa buyursun :D
astral-seyahate-cikis.jpg

astral-seyahat-otobus-003jpg-728x728.jpg
:D

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Astral seyahat öyle kolay yapılabilecek bir şey değildir. Uzun bir araştırma, derin bir bilgi birikimi ve dingin bir ruh gerektirir. Arkadaşın bol keseden sallamış büyük ihtimalle. Metafizik forumlarında çok tartışılıyor astral seyahat, araştırıp bilgi edinebilirsin.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Astral Seyahat sanırım hayal edilen bir kavram. Bazıları canlı yayına çıkıp bunu şova döküyorlar, bak demin orkestranın yanına gittim geldim diyorlar. Sanırım bu olay kafada hayal edilip oturtulan mekanın rüyayı kontrol etmesini bilen insanların oralarda dolaşması olayı.
Yani gerçek zamanlı olduğunu düşünmüyorum, sihir rüyayı kontrol etmede saklı gibi duruyor bununda teknikleri var.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir cevap vereceğim ama ilk bir soru sormam lazım ona göre cevap vereceğim. Fiziksel şeylere inanan biriyim derken sadece maddeye mi inanıyorsun, sorunun kısa hali ateist misin ? Öyle isen özelden konuşalım bu konuyu.
Bu arada yanlış anlama özelden sana "oglim sen hayırdı allaha inanmazsın len seni varyaağğğ qeserim üleğuleğ" demeyeceğim yani yazacaklarım uzun olabilir yani yazıları yarım yamalak okuyan gereksiz insanlarla muhatap olmak istemiyorum.

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Astral Seyahat nedir diyenler için Astral Seyahat, bedenin ruhtan çıkıp istediği yere istediği zaman gitmesidir. Bu bir metafizik olayıdır, yapmak için dinlenmiş bir ruh, beden gerekmekte diye bahsediliyor. Ayrıca tüm dikkatinizi oraya toplayıp nereye gitmek istediğinizi hayal etmeniz de söylentiler arasında.

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Bir cevap vereceğim ama ilk bir soru sormam lazım ona göre cevap vereceğim. Fiziksel şeylere inanan biriyim derken sadece maddeye mi inanıyorsun, sorunun kısa hali ateist misin ? Öyle isen özelden konuşalım bu konuyu.
Bu arada yanlış anlama özelden sana "oglim sen hayırdı allaha inanmazsın len seni varyaağğğ qeserim üleğuleğ" demeyeceğim yani yazacaklarım uzun olabilir yani yazıları yarım yamalak okuyan gereksiz insanlarla muhatap olmak istemiyorum.
Tanrinin varligini yok sayacak kadar degil sadece fiziksel seylere inaniyorum yani mesela cin melek seytan bu tur seylere inanirim ama ruhun bedenden cikmasi dusunceyle birseyleri kontrol edebilme turu seylere inanmiyorum .-. ozet: ateist degilim

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Astral seyehat diye bir şey yoktur. Delüzyonel bozukluk vardır. Ama hasta kendisini seyehat ettiğine ikna ettiğinden hasta olduğunu asla kabul etmez.

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeş, ben kinesis konularına kadar indim. Psi-ball'dan büyücülüğe kadar her konuyla yakından ilgilendim. Ergenlik zamanları tabi. Her şeye saf gibi inanıyordum. Şimdi aynı şeyleri tekrar gözden geçiriyorum ve mantıksız geliyor. Çok saçma. Ruhun bedenden ayrılması nasıl mümkün olabilir ki? Bilinç denilen şey ruhta değil, beyindedir. Ruhun görmesi için göze, hissetmesi için deriye, duyması için kulağa, düşünmesi için bir beyine ihtiyacı var ki bunlardan hiçbirisi onda yok. Kısacası, ruh bedenden ayrılıp kendi başına gezebilmesi imkansız. Bu ancak ilahi bir güç tarafından yapılabilir ki yaratıcı gelip "ben şu kulumu astral seyahate çıkarayım" diyecek hali yok.
Ben kendimce açıklamasını yapayım astral seyahat nedir.

Astral seyahat gerçek dünya ile bağlantılı değildir. Gerçek dünyayla bağlantı kuramazsın. Gidip
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
öğretmeninin dosyalarını karıştırıp sınav sorularını alamazsın.
Astral seyahat denilen şeyin rüyadan farkı yoktur. Lucid-dreaming ile yakından ilgilenmiş ve hala ilgilenmeye devam eden(her türlü doğüstü olay arasından en mantıklısı bu)birisi olarak sözde astral seyahat yapabilenlerin tecrübeleriyle, benim lucid rüyamda yaşadığım tecrübeler aynı.

İnanmayın böyle şeylere. Astral seyahat tamamen uydurmadır, gerçeklik kanıtı yoktur. Ruhun bedenden çıkıp farklı bir boyuta geçmesi ancak ilahi bir güçle yapılabilir. Ruh sadece insan yaşamının bir sembolüdür. Dünyada herhangi bir şekilde insan bedeni dışarısında bulunamaz. Ruhsal varlıklar hissedilebilir ve hatta duyulabilir ama. Ruhsal varlıklarla ruh ayrı şeydir bu arada, karıştırmayalım.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Astral Seyahat'a göre, insanlar bu duruma istemsizce uğrayabilir. Ancak bu sadece geçiş evresi olabilir devamı için belirli bir eğitime ihtiyacınız vardır, internetten okuyarak öğrenemezsiniz. Ve birçok insana göre gizli bilgiler, "astral seyahatçılar" tarafından korunmaktaymış. Tuhaf, gerçek olsa da olmasa da bulaşmanızı önermem.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Materyalist birisi kendisini madde zanneder fakat burası fani dünya ve bizde üzerinde vücut(kafes) taşıyan enerji varlıklarız.
Astral seyahat gerçektir ve uzun bir süreç sayesinde yapılabilir. Kalp hastaları ve çok heyecanlanan kişiler için tavsiye edilmez.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
önceden denemiştim müzik vardı tavsiye ettikleri elim ayağım titremeye başladı bi bismillah çektim ve kapadım müziği birdahada araştırmadım

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Materyalist birisi kendisini madde zanneder fakat burası fani dünya ve bizde üzerinde vücut(kafes) taşıyan enerji varlıklarız.
Astral seyahat gerçektir ve uzun bir süreç sayesinde yapılabilir. Kalp hastaları ve çok heyecanlanan kişiler için tavsiye edilmez.
Hic yapabildin mi ?

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş, ben kinesis konularına kadar indim. Psi-ball'dan büyücülüğe kadar her konuyla yakından ilgilendim. Ergenlik zamanları tabi. Her şeye saf gibi inanıyordum. Şimdi aynı şeyleri tekrar gözden geçiriyorum ve mantıksız geliyor. Çok saçma. Ruhun bedenden ayrılması nasıl mümkün olabilir ki? Bilinç denilen şey ruhta değil, beyindedir. Ruhun görmesi için göze, hissetmesi için deriye, duyması için kulağa, düşünmesi için bir beyine ihtiyacı var ki bunlardan hiçbirisi onda yok. Kısacası, ruh bedenden ayrılıp kendi başına gezebilmesi imkansız. Bu ancak ilahi bir güç tarafından yapılabilir ki yaratıcı gelip "ben şu kulumu astral seyahate çıkarayım" diyecek hali yok.
Ben kendimce açıklamasını yapayım astral seyahat nedir.

Astral seyahat gerçek dünya ile bağlantılı değildir. Gerçek dünyayla bağlantı kuramazsın. Gidip matematik öğretmeninin dosyalarını karıştırıp sınav sorularını alamazsın.
Astral seyahat denilen şeyin rüyadan farkı yoktur. Lucid-dreaming ile yakından ilgilenmiş ve hala ilgilenmeye devam eden(her türlü doğüstü olay arasından en mantıklısı bu)birisi olarak sözde astral seyahat yapabilenlerin tecrübeleriyle, benim lucid rüyamda yaşadığım tecrübeler aynı.

İnanmayın böyle şeylere. Astral seyahat tamamen uydurmadır, gerçeklik kanıtı yoktur. Ruhun bedenden çıkıp farklı bir boyuta geçmesi ancak ilahi bir güçle yapılabilir. Ruh sadece insan yaşamının bir sembolüdür. Dünyada herhangi bir şekilde insan bedeni dışarısında bulunamaz. Ruhsal varlıklar hissedilebilir ve hatta duyulabilir ama. Ruhsal varlıklarla ruh ayrı şeydir bu arada, karıştırmayalım.
Psi-Ball gerçektir.