MineLife - Yapabiliyorken... Hayatta kal!

Sunucuyu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 34 82.9%
  • Hayır

Kullanılan: 7 17.1%

• Kullanılan toplam oy
    41

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Serverde Genel Birden çikip Yükselip inen Pingler Var ama Herkes de çok Tuhaf Bi Ara iyi ce control Edin TPS de iyi yüksek ama bu sorun genel herkes de Senin internet le alakali dicen biliyom ama Mlsf ki Degil araştirdim baktim sorun 0 bende sunucuda belkide Çok büyük claim Atildigi için Ping çikip iniyodu yada bir başka sebeb ten bi kontrol et serveri derim 1 gün full bakıma all bence Herşeyi gözden geçir
Başarilar
Yorumunuz için teşekkürler!
Söylediğiniz gibi sunucu rami yeterli ve tps değerleri her zaman yüksek, çok büyük claim atmanın ping ile alakası yok ve ping yükselmesi genellikle etkinlik sırasında çok fazla yaratık doğduğu için oluyor fakat oda herkeste değil bazı kişilerde oluyor yani "genel" bir problem değil. "1 gün full bakıma al bence herşeyi gözden geçir" demekle tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım 1 gün boyunca sunucudaki eklentilerin nelerini kontrol edeceğim? Eklentileri ayarlarken zaten kontrol ederek ayarlıyorum.
İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar :)

Baltr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverde Genel Birden çikip Yükselip inen Pingler Var ama Herkes de çok Tuhaf Bi Ara iyi ce control Edin TPS de iyi yüksek ama bu sorun genel herkes de Senin internet le alakali dicen biliyom ama Mlsf ki Degil araştirdim baktim sorun 0 bende sunucuda belkide Çok büyük claim Atildigi için Ping çikip iniyodu yada bir başka sebeb ten bi kontrol et serveri derim 1 gün full bakıma all bence Herşeyi gözden geçir
Başarilar
ben serverde günlük 2-3 saat rahat oynayan birisiyim ve serverde pingin cıktıgını görmedim şu ana kadar.(kendi şahsi pingim haric).Bu arada Server cok güzel herkese tavsiye ederim

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben serverde günlük 2-3 saat rahat oynayan birisiyim ve serverde pingin cıktıgını görmedim şu ana kadar.(kendi şahsi pingim haric).Bu arada Server cok güzel herkese tavsiye ederim
evet ama mob larin yaninda olunca çikiyo ping senin pingini bi ara gördüm 678 yükselmişti Bu arada server hakketen güzel

survival gibi survival server bi An Kendimi Gerçek hayata sandim serverde okada iyi

Wunderkid

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Piyasadaki en kaliteli serverlerden birisi diyebilirim.. hayatta kalmanın tadını fazlasıyla alıyorsunuz.. anlık olarak sunucuda oynamıyorum, minecraft'tan sıkıldım açıkcası.. oyundaki ismim: iskimplex

Konu: 9/10
Sunucu İçeriği: 9.5/10
Farklılık-Yenilik: 10/10
Pluginler-Scriptler: 9/10
Yetkili :9/10

tabii ki bu verdiğim puanlar, Türkiye standartlarına göre, global olarak değerlendirme yaparsak;
Konu: 7/10
Sunucu İçeriği 6/10
Farklılık-Yenilik: 4/10
Pluginler-Scriptler: 7/10
Yetkili: 9/10

Tebrikler, başarılarının devamını dilerim, Alakazam :) <3

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Piyasadaki en kaliteli serverlerden birisi diyebilirim.. hayatta kalmanın tadını fazlasıyla alıyorsunuz.. anlık olarak sunucuda oynamıyorum, minecraft'tan sıkıldım açıkcası.. oyundaki ismim: iskimplex

Konu: 9/10
Sunucu İçeriği: 9.5/10
Farklılık-Yenilik: 10/10
Pluginler-Scriptler: 9/10
Yetkili :9/10

tabii ki bu verdiğim puanlar, Türkiye standartlarına göre, global olarak değerlendirme yaparsak;
Konu: 7/10
Sunucu İçeriği 6/10
Farklılık-Yenilik: 4/10
Pluginler-Scriptler: 7/10
Yetkili: 9/10

Tebrikler, başarılarının devamını dilerim, Alakazam :) <3
Yorumunuz için teşekkürler, yine bekleriz. :)

Alakazam sunucu bakımda mı? Sabahtan beri giremiyorum
Sunucu otomatik yeniden başlatmalar sırasında bazen takılabiliyor ufak bi aksaklık, sunucu sorunsuz aktif.

kaç Saat tir Giremiyom Alakazam ????
Aynı şekilde.

Sunucu Güzele Benziyor Başarılar!
Yorumunuz için teşekkürler. :)

Konu güncel :)

iskimplex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Piyasadaki en iyi hayatta kalma sunucularından birisi, yetkili Alakazam'ın ilgili, alaka ve sıcaklığını saymıyorum bile..

Türkiye'ye göre puanlama: 9.5/10
Global olarak puanlama: 6-7/10