BlockBenderTR Kapandı Ne Düşünüyorsunuz ?

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
alınma ama bende bana yazdıklarına gıcık oldum
daha öncedende yetkililerinden şikayet ettiğim yetkililerin bol küfürlü ve egolu ssleri olan bir konu açmıştım @SüzülenPoşet in üsteği üzerine kaldırdım

kendi kaldırttığın konuyumu yalanlıyorsun şimdi bana ?

Bu gıcık olma mevzusunu sana karşı yazmadığımı bilmeni istiyorum. Diğer konu için özel mesaj yoluyla konuşabiliriz. Konuyu baltalamanın alemi yok.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Sorunlarınızı kendinizde biliyormuşsunuz zaten tekrar etmeme gerek yok. Ayrıca sunucuya ilk girdiğim günde bazı kişiler ağır küfür, hile kullanıyor bazı kişilerde Avatar hakkında bilgisi olmadığı için sunucuyu kötüleyip çıkıyorlardı. Demek istediğim düzen tam oturtturulmamış. Umarım sıkıntılarınızı en kısa zamanda çözersiniz.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aylik 30 tl yi odeyemediniz mi yani ._.
Bundan sonra sanada güvenim kalmadı.
Sorunlarınızı kendinizde biliyormuşsunuz zaten tekrar etmeme gerek yok. Ayrıca sunucuya ilk girdiğim günde bazı kişiler ağır küfür, hile kullanıyor bazı kişilerde Avatar hakkında bilgisi olmadığı için sunucuyu kötüleyip çıkıyorlardı. Demek istediğim düzen tam oturtturulmamış. Umarım sıkıntılarınızı en kısa zamanda çözersiniz.
Hala arkamda durduğun için teşekkürler.
Bu gıcık olma mevzusunu sana karşı yazmadığımı bilmeni istiyorum. Diğer konu için özel mesaj yoluyla konuşabiliriz. Konuyu baltalamanın alemi yok.
Boş işlerle uğraşıyor ek olarak üstüne konu açmış gidip orada açıklamamı görebilirsin.

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Alınma ama böyle yazanlara gıcık oluyorum. Yetkililerin uğraştığı birden fazla sorun olabilir, paralarını başka yerlerde kullanmak zorunda kalmış olabilirler. Yani kısacası arkaplanı bilmeden görünürden konuşmamalı.
Parayi neree harcadiklari zaten beni ilgilendirmez sadece para yetistiremiyolarsa acmalarini mantiksiz buldum .-. hemen bana saldirmayin

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu arada yetkililer Ben , @GoldenStone vede _CrazyPunch'tuk Senin için zaten CrazyPunch'u 2. gününde ekipten attık.
Vede sen buraya gelip bunu diyorsun lütfen konudan çık.
Ufak bir düzeltme ben sunucuda yetkili değilim. Sadece size yardım ettim.
Konu hakkında biliyorsun son günlerde bende kapatmak zorunda kalmıştım. Ama en büyük önerim avatar sunucular keşfedilmediği için kapatılıyor bu yüzden her kapatma durumunda yedeklerini kapanmadan önce almayı unutma. Çünkü bir kaç ay sonra tekrar açma fırsatın olduğunda her şeye en baştan beklemek zorunda kalırsın ve sunucu günü tekrardan biter. Yep yeni şeyler ile geleceğiz mantığıyla düşünüp yedekleri almamayı aklından geçirme. Yeni şeyler her türlü gelir. Sunucuda oyuncular oynarken bile getirebilirsin. :D
- Hepsi yaşanmış ve denenmiştir. :D -
- Yapacağını düşünüyorum fakat sadece bir hatırlatma :D -

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu hakkında biliyorsun son günlerde bende kapatmak zorunda kalmıştım. Ama en büyük önerim avatar sunucular keşfedilmediği için kapatılıyor bu yüzden her kapatma durumunda yedeklerini kapanmadan önce almayı unutma. Çünkü bir kaç ay sonra tekrar açma fırsatın olduğunda her şeye en baştan beklemek zorunda kalırsın ve sunucu günü tekrardan biter. Yep yeni şeyler ile geleceğiz mantığıyla düşünüp yedekleri almamayı aklından geçirme. Yeni şeyler her türlü gelir. Sunucuda oyuncular oynarken bile getirebilirsin. :D
Bir daha açacağımı düşünmüyorum Minecraft'tan uzaklaştım artık.

Bir daha açacağımı düşünmüyorum Minecraft'tan uzaklaştım artık.