InfinityGalaxy ! [1.8-1.12] EMEK SkyBlock-Survival ! [oyna.infinitygalaxy.net]

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamlar! Sunucunuya girdim sunucu biraz Hub olmak için erken adım atmış gibi gözüküyor. Buildlerle herhangi bir sıkıntım yok lakin Pluginler ile ilgili birçok sıkıntı var. Bu sıkıntıların en aza indirilmesi için sunucunun küçük bir başlangıç yapması gerekiyor, ben sadece öneride bulunuyorum sizin için doğru olan yol Büyük hedeflere en büyük yerden başlamak değil küçük başlayıp büyük bitirmek olmalıdır. Sunucusu sadece bir noktadan başlatırsanız ( Survival ) gibi sizin için daha kolay bir yol gözükür. Yazdıklarım sadece bir öneri! İyi Forumlar ^^ :bayrak:

InfinityGalaxy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamlar! Sunucunuya girdim sunucu biraz Hub olmak için erken adım atmış gibi gözüküyor. Buildlerle herhangi bir sıkıntım yok lakin Pluginler ile ilgili birçok sıkıntı var. Bu sıkıntıların en aza indirilmesi için sunucunun küçük bir başlangıç yapması gerekiyor, ben sadece öneride bulunuyorum sizin için doğru olan yol Büyük hedeflere en büyük yerden başlamak değil küçük başlayıp büyük bitirmek olmalıdır. Sunucusu sadece bir noktadan başlatırsanız ( Survival ) gibi sizin için daha kolay bir yol gözükür. Yazdıklarım sadece bir öneri! İyi Forumlar ^^ :bayrak:
Merhaba xSynapseFan

Önerilerin için infinitygalaxy yetkilileri olarak gerçekten çok minnettar olduğumuzu söylemek istiyorum.
Bunun yanı sıra belirttiğim gibi ufak bir gecikme söz konusu olduğundan ve konuyu "survival" başlığı altında açtıktan 1 ay gibi bir süre sonra "Çekirdek" başlığı altına taşımanın sıkıntı yaratabileceğini düşündüm.Başlığımın altında da bunu belirtmekten kaçınmadım :) Sizin de bunu anlayacağınızı umuyorum. şu an da emekleyen bir sunucuyuz ve sizin görüşünüz beni ve dostlarımı gerçekten heyecanlandırdı ve bu işe daha çok önem vermemizi sağladı. Bunları göz önünde bulunduracağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Görüşleriniz için Teşekkür ederiz ! İyi forumlar :) :bayrak:

EDIT: Arkadaşlar 16 GB Ram sadece survival için geçerlidir. O bölüm açık olduğundan fazlasını yazma gereği duymadım.:bayrak:

Güncel..

Arkhaotix

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır gördüğüm en güzel serverlardan bir tanesi. En azından diğer serverlar gibi bir yere gelip yenilik getirmemezlik etmiyorlar, her hafta yenilikler geliyor, adminler ve yetkililer oyuncularla ilgileniyor. Oynamanızı tavsiye ederim.

Camelot_Omer

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Harika bir şey Bu Serverda Oynuyorum Ve Rehberim RPG Yani Rol Yapma Oyunu Tadında Oynuyorum Ve 1 Kitap Serisi Satın aldım 12 adet kitaptan oluşuyor bu kitabın hikayesini oyunda canlandırmaya çalışıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim Kalemiz Var henüz yapım aşamasında ve bunun daha hızlı gelişebilmesi için yardıma ihtiyacım var bu konuda oyuna gelerek yardımcı olabilirsiniz

Kalede Kurallar Ahırlar Hanlar Çiftlikler Tarım Alanları Rütbeler Eğitim Sahaları

InfinityGalaxy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır gördüğüm en güzel serverlardan bir tanesi. En azından diğer serverlar gibi bir yere gelip yenilik getirmemezlik etmiyorlar, her hafta yenilikler geliyor, adminler ve yetkililer oyuncularla ilgileniyor. Oynamanızı tavsiye ederim.
Görünüşün için teşekkür ederim Arkhaotix! Sizin gibi arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz :)

Server Harika bir şey Bu Serverda Oynuyorum Ve Rehberim RPG Yani Rol Yapma Oyunu Tadında Oynuyorum Ve 1 Kitap Serisi Satın aldım 12 adet kitaptan oluşuyor bu kitabın hikayesini oyunda canlandırmaya çalışıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim Kalemiz Var henüz yapım aşamasında ve bunun daha hızlı gelişebilmesi için yardıma ihtiyacım var bu konuda oyuna gelerek yardımcı olabilirsiniz

Kalede Kurallar Ahırlar Hanlar Çiftlikler Tarım Alanları Rütbeler Eğitim Sahaları
Çabaların için teşekkür ederim Camelot_Omer! Senin gibi fikirleri olan arkadaşlarla oyun oynamak daha zevkli :)

InfinityGalaxy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
guzel bi sunucu basarilar :D
Yorumun için teşekkür ederiz Rpr_Naiki! Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız :) <3

Survival-
+Pluginler Güncellendi.
+Hatalar giderildi.
+2 adet yeni harita eklendi.
+2 adet yeni event eklendi.
+1 adet yeni orman eklendi & aktif edilmedi.
Skyblock-
+Spawn hazırlandı.
+Pluginler denetlendi.
+Yeni görev listesi eklendi.
Server-
+Yeni IP adresine geçildi: Oyna.infinitygalaxy.net
+Yeni sitemiz hazırlandı & geçiş yapıldı: infinitygalaxy.net
+Hub'da ki sorunlar giderildi.

Iyi oyunlar dileriz!

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Tez zamanda sunucunuzdan bu yöneticilerin atılma dileğiyle;

Böyle Terbiyesiz yöneticileri umarım bir daha çalıştırmazsınız. Sırf sunucu sürekli atıp durduğu için yetkiliye atıyor sürekli dedim, banlarım dedi buyurun rezilliğiniz.

Küfür olduğu için link olarak veriyorum. @InfinityGalaxy

InfinityGalaxy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tez zamanda sunucunuzdan bu yöneticilerin atılma dileğiyle;

Böyle Terbiyesiz yöneticileri umarım bir daha çalıştırmazsınız. Sırf sunucu sürekli atıp durduğu için yetkiliye atıyor sürekli dedim, banlarım dedi buyurun rezilliğiniz.

Küfür olduğu için link olarak veriyorum. @InfinityGalaxy
Merhaba TheEfeOfficial !
Fotoğrafı diğer forum arkadaşlarımızın içeriği görmemesi için silmenizi rica ediyorum, ekran görüntüsü sizde kalsın gerektiği yerde kullanabilirsiniz.
Gereken en kısa sürede işleme koyulup halledilecektir. Bu tür davranışlardan tüm yetkililer aynı derecede kurallara tabii tutulur.

Skyblock açılmıştır sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Herkese Hayırlı Olsun.