InfinityGalaxy
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Son düzenleme:
Merhaba xSynapseFanSelamlar! Sunucunuya girdim sunucu biraz Hub olmak için erken adım atmış gibi gözüküyor. Buildlerle herhangi bir sıkıntım yok lakin Pluginler ile ilgili birçok sıkıntı var. Bu sıkıntıların en aza indirilmesi için sunucunun küçük bir başlangıç yapması gerekiyor, ben sadece öneride bulunuyorum sizin için doğru olan yol Büyük hedeflere en büyük yerden başlamak değil küçük başlayıp büyük bitirmek olmalıdır. Sunucusu sadece bir noktadan başlatırsanız ( Survival ) gibi sizin için daha kolay bir yol gözükür. Yazdıklarım sadece bir öneri! İyi Forumlar ^^![]()
Görünüşün için teşekkür ederim Arkhaotix! Sizin gibi arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruzUzun zamandır gördüğüm en güzel serverlardan bir tanesi. En azından diğer serverlar gibi bir yere gelip yenilik getirmemezlik etmiyorlar, her hafta yenilikler geliyor, adminler ve yetkililer oyuncularla ilgileniyor. Oynamanızı tavsiye ederim.
Çabaların için teşekkür ederim Camelot_Omer! Senin gibi fikirleri olan arkadaşlarla oyun oynamak daha zevkliServer Harika bir şey Bu Serverda Oynuyorum Ve Rehberim RPG Yani Rol Yapma Oyunu Tadında Oynuyorum Ve 1 Kitap Serisi Satın aldım 12 adet kitaptan oluşuyor bu kitabın hikayesini oyunda canlandırmaya çalışıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim Kalemiz Var henüz yapım aşamasında ve bunun daha hızlı gelişebilmesi için yardıma ihtiyacım var bu konuda oyuna gelerek yardımcı olabilirsiniz
Kalede Kurallar Ahırlar Hanlar Çiftlikler Tarım Alanları Rütbeler Eğitim Sahaları
Yorumun için teşekkür ederiz Rpr_Naiki! Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarızguzel bi sunucu basarilar![]()
Merhaba TheEfeOfficial !Tez zamanda sunucunuzdan bu yöneticilerin atılma dileğiyle;
Böyle Terbiyesiz yöneticileri umarım bir daha çalıştırmazsınız. Sırf sunucu sürekli atıp durduğu için yetkiliye atıyor sürekli dedim, banlarım dedi buyurun rezilliğiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Küfür olduğu için link olarak veriyorum. @InfinityGalaxy