restart için soruyor sanırsam.bat Neyine Yetmiyor?
visual basic ile mümkünmü acaba ?Eğer .batch gibi sistemleri biliyorsan yapmaya çalışabilirsin. .bat dosya sistemi ile tüm dosyalara karışabilir veya uygulama yapmadan küçük bir konsol uygulaması ile dosya işlemlerini kısaltmak mümkün.
Mümkün olabilir. Eğer cmd içindeki komutları bir pencerede uygulamasını sağlayabilirsen.visual basic ile mümkünmü acaba ?
evet bir panel içinden mesela sunucu kapandığında tekrar ac 1 saatte bir dünyayı kaydet /save-all - ban - op - kick - oyuncuları görme - ve tabikide cmd bir nevi kontrol paneliSanırım visual basic ile yaptığın şeyi arayüz olarak kullanacaksın, oradan oyuncu banlama kickleme OP yapma gibi şeyler istiyorsun galiba. Böyle bir şey istiyorsan eskiden (artık güncellenmiyor sanırım.) bununla ilgili pluginler vardı yani plugin olarak yapılabiliyordu. VBS ile de yapılabilir sanırım.
Vbs ile döngüler yardımıyla butonlar yardımıyla sayaçlar yardımıyla dediklerini yapabilirsin ama bilginin olması lazım. Bir kaç plugin veya skript'ten yardım alarak yapabilirsin. Benim yeteri bilgim yok fakat şöyle bir fikir verebilirim:evet bir panel içinden mesela sunucu kapandığında tekrar ac 1 saatte bir dünyayı kaydet /save-all - ban - op - kick - oyuncuları görme - ve tabikide cmd bir nevi kontrol paneli
teşekkürlerVbs ile döngüler yardımıyla butonlar yardımıyla sayaçlar yardımıyla dediklerini yapabilirsin ama bilginin olması lazım. Bir kaç plugin veya skript'ten yardım alarak yapabilirsin. Benim yeteri bilgim yok fakat şöyle bir fikir verebilirim:
>Skript veya bir plugin server'daki oyuncuları listeler ve sen bu bilgiyi çekip vbs ' de yaptığın uygulamaya atarsın böylece oyuncuları listelemiş olursun.
>1 saatte bir çalışan döngü ile cmd'ye komut yollattırırsın /save-all yapar
Diğerlerini Opysium söylemiş fakat vbs bilgin varsa bence dediklerinin neredeyse hepsini yapmak mümkün