Galiba İlk Soran Ben Oluyorum Bunu .vbs Uzantısı İle MC Server Çalıştırma :D

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Başlıktata Belirtiğim Gibi .vbs İle Sunucu Çalıştırılıp Stop Ettirtilebilirmi ?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Eğer .batch gibi sistemleri biliyorsan yapmaya çalışabilirsin. .bat dosya sistemi ile tüm dosyalara karışabilir veya uygulama yapmadan küçük bir konsol uygulaması ile dosya işlemlerini kısaltmak mümkün.

BatuBskn0

En iyi cevaplar
0
Eğer .batch gibi sistemleri biliyorsan yapmaya çalışabilirsin. .bat dosya sistemi ile tüm dosyalara karışabilir veya uygulama yapmadan küçük bir konsol uygulaması ile dosya işlemlerini kısaltmak mümkün.
visual basic ile mümkünmü acaba ?

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım visual basic ile yaptığın şeyi arayüz olarak kullanacaksın, oradan oyuncu banlama kickleme OP yapma gibi şeyler istiyorsun galiba. Böyle bir şey istiyorsan eskiden (artık güncellenmiyor sanırım.) bununla ilgili pluginler vardı yani plugin olarak yapılabiliyordu. VBS ile de yapılabilir sanırım.

BatuBskn0

En iyi cevaplar
0
Sanırım visual basic ile yaptığın şeyi arayüz olarak kullanacaksın, oradan oyuncu banlama kickleme OP yapma gibi şeyler istiyorsun galiba. Böyle bir şey istiyorsan eskiden (artık güncellenmiyor sanırım.) bununla ilgili pluginler vardı yani plugin olarak yapılabiliyordu. VBS ile de yapılabilir sanırım.
evet bir panel içinden mesela sunucu kapandığında tekrar ac 1 saatte bir dünyayı kaydet /save-all - ban - op - kick - oyuncuları görme - ve tabikide cmd bir nevi kontrol paneli

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu vbs ile ne kadar iyi yapabilirsin bilmiyorum, plugin sayesinde sunucuda bulunan oyuncuları görüp sağ tıklayarak OP, kick, ban gibi seçeneklerin olduğu paneli açabiliyorduk ancak cmd ile açılan sunucuda oyuncuları görebildiğimiz bir liste yok sanırım. Yapabileceğni tek şey birisini OP yapacaksan OP butonuna basıp kişinin adını girdikten sonra Ok butonuna basarak onu OP yapmaktır, onun dışında eğer oyuncular cmd ekranında listelenebiliyorsa da yapılabilir tabii.

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet bir panel içinden mesela sunucu kapandığında tekrar ac 1 saatte bir dünyayı kaydet /save-all - ban - op - kick - oyuncuları görme - ve tabikide cmd bir nevi kontrol paneli
Vbs ile döngüler yardımıyla butonlar yardımıyla sayaçlar yardımıyla dediklerini yapabilirsin ama bilginin olması lazım. Bir kaç plugin veya skript'ten yardım alarak yapabilirsin. Benim yeteri bilgim yok fakat şöyle bir fikir verebilirim:
>Skript veya bir plugin server'daki oyuncuları listeler ve sen bu bilgiyi çekip vbs ' de yaptığın uygulamaya atarsın böylece oyuncuları listelemiş olursun.
>1 saatte bir çalışan döngü ile cmd'ye komut yollattırırsın /save-all yapar
Diğerlerini Opysium söylemiş fakat vbs bilgin varsa bence dediklerinin neredeyse hepsini yapmak mümkün

BatuBskn0

En iyi cevaplar
0
Vbs ile döngüler yardımıyla butonlar yardımıyla sayaçlar yardımıyla dediklerini yapabilirsin ama bilginin olması lazım. Bir kaç plugin veya skript'ten yardım alarak yapabilirsin. Benim yeteri bilgim yok fakat şöyle bir fikir verebilirim:
>Skript veya bir plugin server'daki oyuncuları listeler ve sen bu bilgiyi çekip vbs ' de yaptığın uygulamaya atarsın böylece oyuncuları listelemiş olursun.
>1 saatte bir çalışan döngü ile cmd'ye komut yollattırırsın /save-all yapar
Diğerlerini Opysium söylemiş fakat vbs bilgin varsa bence dediklerinin neredeyse hepsini yapmak mümkün
teşekkürler