Crafter_337
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba, okulda öğretilen İngilizce hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Sizce yeterli mi? Daha faydalı olması için yapılabilecek şeyler var mı? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.
işte ne beklersinkiOkulda öğretilen ingilizce ile bir ingiliz ile konuşmayı denemek delilik olurdu çünkü onlar bizim bilmediğimiz birçok şey bilyorlar şuanda öğrendiğimiz basit şeyler ben farklı bir kursta ileri seviyeye kadar gördüm öğretmene o kursta gördüğüm konuyu anlatmısnız diye sorduğumda müfredat dışı diyor
Abarttın biraz sanki ? (Kısmen doğru aslında dersi nerenle dinlediğine bağlı. Ve evet devlet okullarındaki çoğu öğretmenler öğrenciden bile kötü. Artı olarak eski öğretmenler kalmadı şimdiki ilk okul, orta okul ve lise öğretmenlerine bakıyorum çocuk gibiler öğrencilere çok laubalilik yapıyorlar öğretmen dediğin ağır başlı olur biraz şuankiler ise çok cıvık.Eğer özel okula gitmemiş olsaydım muhtemelen şu an how are you bile diyemezdim. Okullarda öğretemiyorlar ama şu an gayet anlayabiliyorum.
Hayır abartmadım kendimden biliyorum. Resmen hocanın hatasını bazen biz düzeltirdik. Açıkçası sorduğumuz sorulara verdiği yanıtlar geçiştirici olurdu. Öğretmenin gerçekten ingilizce bilip bilmediğinden şüphe etmeye başlamıştık. Özel okula geçtiğimde okul dil okuluydu 14 saat ingilizce vardı ve hayatımda gördüğüm en iyi öğretmen oradaydı. Kadının yurtdışı tecrübesi de vardı. Ben ingilizceyi resmen o sene öğrendim. Ne kadar iyi dinlersen dinle hocaya bağlı.Abarttın biraz sanki ? (Kısmen doğru aslında dersi nerenle dinlediğine bağlı. Ve evet devlet okullarındaki çoğu öğretmenler öğrenciden bile kötü. Artı olarak eski öğretmenler kalmadı şimdiki ilk okul, orta okul ve lise öğretmenlerine bakıyorum çocuk gibiler öğrencilere çok laubalilik yapıyorlar öğretmen dediğin ağır başlı olur biraz şuankiler ise çok cıvık.
Bu arada artık zorba, dersleri dinlemeyen, öylesine takılmak için okula gelen sözde öğrenciler okullarda barındırılmamalı okul sadece iyi not alıp büyüklerinin gözüne girmek için değildir. Mektep beyindedir.