kKomutlarını bilmiyorum yardımcı olurmusun ? Benim de aklıma geldi oyetkilerini al
abi daha yetkileri ayarlamayı bilmeden sunucu mu açtın, onu geçtim pluginlerin configlerini nasıl ayarladın :'(. Kullandığın permission pluginine göre değişir oyuncu grubunu bul ve essentialsın sign create yetkisini sil öyle bişeydir bende tam bilmiyorum yetkinin adını essentials kullanan kaldı mı hala :/kKomutlarını bilmiyorum yardımcı olurmusun ? Benim de aklıma geldi o![]()
Arkadaş orda komutlarını bilmiyorum derken permden bahsetti sende bilmiyorsun demekki sende anlamıyorsunabi daha yetkileri ayarlamayı bilmeden sunucu mu açtın, onu geçtim pluginlerin configlerini nasıl ayarladın :'(. Kullandığın permission pluginine göre değişir oyuncu grubunu bul ve essentialsın sign create yetkisini sil öyle bişeydir bende tam bilmiyorum yetkinin adını essentials kullanan kaldı mı hala :/
abi daha yetkileri ayarlamayı bilmeden sunucu mu açtın, onu geçtim pluginlerin configlerini nasıl ayarladın :'(. Kullandığın permission pluginine göre değişir oyuncu grubunu bul ve essentialsın sign create yetkisini sil öyle bişeydir bende tam bilmiyorum yetkinin adını essentials kullanan kaldı mı hala :/
right click on sign:
if line 1 of block is "[Repair]":
cancel event
set block to air
send "&cKoyamazsın !"