Tabelaya oyuncular [Repair] yazıp 1 tl ye full repair atma ??

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabelaya oyuncular [Repair] yazıp 1 tl ye full repair atma ?? Oyuncuların tabelaya [Repair] yazmasını nasıl engelliyebilirim?

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kKomutlarını bilmiyorum yardımcı olurmusun ? Benim de aklıma geldi o :)
abi daha yetkileri ayarlamayı bilmeden sunucu mu açtın, onu geçtim pluginlerin configlerini nasıl ayarladın :'(. Kullandığın permission pluginine göre değişir oyuncu grubunu bul ve essentialsın sign create yetkisini sil öyle bişeydir bende tam bilmiyorum yetkinin adını essentials kullanan kaldı mı hala :/

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi daha yetkileri ayarlamayı bilmeden sunucu mu açtın, onu geçtim pluginlerin configlerini nasıl ayarladın :'(. Kullandığın permission pluginine göre değişir oyuncu grubunu bul ve essentialsın sign create yetkisini sil öyle bişeydir bende tam bilmiyorum yetkinin adını essentials kullanan kaldı mı hala :/
Arkadaş orda komutlarını bilmiyorum derken permden bahsetti sende bilmiyorsun demekki sende anlamıyorsun :sinsi1:

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz 3 ortağız, birimiz plugin, birimiz sakldırı koruması, birmiz dış destekle ilgilenıyor. Pluginlei lgilenen arkadaşım uyuyor. Rahatsız etmek istemedim, repair çekmeleri büyük bugda değil ben çözmek istedim söylemeden önce düşün yargıla.

EylexLive

bunu gördüğünüzde özel üyem bitmiş olacak :(
En iyi cevaplar
0
Tabelaya sağ tıklayıp "[Repair]" yazıp "done" butonuna basıp mı engellenmesini mi istiyorsunuz?
Yoksa "[Repair]" yazıp ona sağ tıklamasını mı engellemek?
Eğer öyleyse;
Kod:
right click on sign:
    if line 1 of block is "[Repair]":
        cancel event
        set block to air
        send "&cKoyamazsın !"
Diğer türlü plugin kullanıyorsunuz sanırım,pluginin repair permissionuna bakıp default gruptan kaldırın.

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Essentials configini açın,
player-commands: diye bir kısım olacak,
Oradan signs.create.repair'i silerseniz düzelicektir.