Oyun başında sinir sorunu.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu sıralar bir oyunu takıntı haline getirdim. Oyunun ismi Brawlhalla, şu sıralar bence anormal derecede takıntı haline getirdim amacım platin olmak bazen yenildim diye etrafı yumruklayıp eşyalarıma zarar verip ağlıyorum, evet doğru ağlıyorum kimi zamanda yemek yemeyi unutuyorum oyun başında.

Sorum ise şu öfkemi nasıl dindirebilirim. Gerçekten çok fazla yöntem denedim, internetten bir sürü yöntem denedim ama işe yaramıyor. Hiç boşuna alkol demeyin yenilince her türlü ağlıyorum hele spama yenildiysem vay halime.

ZorinTRsilinemez

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende de aynı sorun var. I know it's just a game ama çok sinirlendirici bir şey. Düşünsene iki kere beşte beş attığın oyunu bir kişinin aptallığı yüzünden kaybediyorsun. Bundan daha kötü ne olabilir?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende de aynı sorun var. I know it's just a game ama çok sinirlendirici bir şey. Düşünsene iki kere beşte beş attığın oyunu bir kişinin aptallığı yüzünden kaybediyorsun. Bundan daha kötü ne olabilir?
Beşte beşinin salınmaması.
2013 yılında lole başladım. Bak 5 yıl olmuş daha bu yıl yeni beşte beş atabildim ilk defa. Şaşırtıcı değil mi? Çok mu noobum? Hayır beşte beşim hiç salınmadı sadece. Evet böyle şanssız insanlarda bu dünyada mevcut.

ZorinTRsilinemez

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beşte beşinin salınmaması.
2013 yılında lole başladım. Bak 5 yıl olmuş daha bu yıl yeni beşte beş atabildim ilk defa. Şaşırtıcı değil mi? Çok mu noobum? Hayır beşte beşim hiç salınmadı sadece. Evet böyle şanssız insanlarda bu dünyada mevcut.
Dörtde dört yapıyorsun, beşte beşe sadece bir auto attack kalmış tahm kench seni ağzına alıyor gidiyor beşte beş. Lan gel de feedleme şimdi

• Beğen
Reactions: DIO

ByAlpha

Güzel şeyler büyük acılarla gelir aldanma.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
4
Lol'de adamlar istedikleri yapılmayınca hemen "Ben FEED" yazıyorlar ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Boşuna takım arkadaşlarından küfür yiyorlar :D Helede şu 800K oyuncuları.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sinirlendigin zaman kedi videosu izle :lol:
Alkole bile başvurdum diyorum. Ne kedisi ? Hem bu tarz saçma şeyler beni rahatlatmaz.

Lol'de adamlar istedikleri yapılmayınca hemen "Ben FEED" yazıyorlar ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Boşuna takım arkadaşlarından küfür yiyorlar :D Helede şu 800K oyuncuları.
Brawlhalla da karşına usta bir spammer gelsin de gör sen sinirlenmeyi :lol:

Son düzenleme: