Yeni Minecraft 1.12.1 Server Lag Sorunu Lütfen Yardım Edin

Frogmeister

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle s.a ben minecraftda 1.12.1 sunucu kurdum sorunum şu:1.12.1 Craftbukkit var Plugin Falan Yok normal vanilla oynuyoruz amacımız minecraftı baştan sona kadar bitirme end e gidip dragonu falan kesmek neyse sorun ben sunucuya rahatlıkla girebiliyorum hızlı bir şekilde craft açılıyor chestler açılıyor fırın falan arkadaşım oyuna geç bağlanıyot ilk başta Giriş Yapılıyor Ara Yüklenir dediğinde takılıyor bir kaç dk sonra sunucuya giriyor onun gözünden konuşuyorum bana dediği çok fazla ping var chest açıyor en az 1 dk sonra falan ekranı geliyor dedi block kırdımı 2 dk sonra geliyor dedi bende herhalde serverdeki ram yetmedi 1 gb vereyim dedim 2 gb ram verdim servere s ben rahatlıkla girebiliyorum onada sıkıntı yok arkadaşım tekrardan girdiğinde yine aynı sorunla yaşıyor ping benim evdeki internetim güzel normalde baktığımda pingim yok onda da yok normalde minecraft eski sürümlerde böyle bir sorunla karışlamadık eskiden sunucuyu hamachi üzerineden kuruyoruz hemen geliyordu eski sürümlerde öyle ping de olmazdı neden ping var bunun cozumunu bulamadım size geldim belki siz yardımcı olursunuz diye umarım olursanız şimdi den teşekkürler yanıtlarınızı bekliyorum aktifimdir burada

şuanda da hamachi üzerinden kuruyoruz onu söyleyim

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Sorun internetiniz de, senin veya arkadaşının interneti kötü olduğundan kaynaklanıyor. (Belki de ikinizin de)
Dur, biliyorum o zaman bende niye sorun olmuyor diye yazacaksın, yazma. Sunucu senin bilgisayarında olduğu için sende sorun olmuyor.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Kendi Bilgisayarında Açmış İsen İnternetinin Upload'ı Yüksek Olmalı Ki Karşı Hızlıca Girebilsin ve Lag Olmasın. Bu Yüzden Her Türlü Serverin Kurulu Olduğu Bilgisayardaki Upload Hızının İyi Olması Lazım. Düşük Upload Hızın Vardır İnternetinin Muhakkak. Hamachi İle Sağladığınız Bağlantıyı Modeminizden Port Açarak Yapmanızı Öneririm Fakat Yine Bağlantıyı Fazla Etkilemeyecektir. Çünkü Asıl Sorun Upload Hızın,.

Frogmeister

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BAK DEDİĞİN GİBİ YAPTIM ONCEDEN DAHA BÖYLE EKİM AYLARINDA BENDE SERVER KURMUŞTUM AYNI UPLOAD HIZINA SAHİPTİM 0.70 4 KİŞİ BAĞLANIYORDU SUNUCUYA SUNUCUDA PİNG YOKTU herkes NORMAL BİR ŞEKİLDE BUİLD YAPTI FLN ŞİMDİ AYNI UPLOAD HIZINA SAHİBİM NORMAL PİNG DEĞERLERİM 40MS FLN BİDE PORTLU KURUNCA SUNUCYA ARKADAŞ GİRDİ BENDE GİRDİM PİNG PLUGİNİ YÜKLEDİM PİNGİ 0 SIFIR GÖZÜKÜR BİR SÜRE SONRA 2 MİLİON PİNG OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
BAK DEDİĞİN GİBİ YAPTIM ONCEDEN DAHA BÖYLE EKİM AYLARINDA BENDE SERVER KURMUŞTUM AYNI UPLOAD HIZINA SAHİPTİM 0.70 4 KİŞİ BAĞLANIYORDU SUNUCUYA SUNUCUDA PİNG YOKTU herkes NORMAL BİR ŞEKİLDE BUİLD YAPTI FLN ŞİMDİ AYNI UPLOAD HIZINA SAHİBİM NORMAL PİNG DEĞERLERİM 40MS FLN BİDE PORTLU KURUNCA SUNUCYA ARKADAŞ GİRDİ BENDE GİRDİM PİNG PLUGİNİ YÜKLEDİM PİNGİ 0 SIFIR GÖZÜKÜR BİR SÜRE SONRA 2 MİLİON PİNG OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN
Tekrar söylüyorum, sorun internetinizden kaynaklı. Bir free hostingden açmanı öneririm.