Frogmeister
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle s.a ben minecraftda 1.12.1 sunucu kurdum sorunum şu:1.12.1 Craftbukkit var Plugin Falan Yok normal vanilla oynuyoruz amacımız minecraftı baştan sona kadar bitirme end e gidip dragonu falan kesmek neyse sorun ben sunucuya rahatlıkla girebiliyorum hızlı bir şekilde craft açılıyor chestler açılıyor fırın falan arkadaşım oyuna geç bağlanıyot ilk başta Giriş Yapılıyor Ara Yüklenir dediğinde takılıyor bir kaç dk sonra sunucuya giriyor onun gözünden konuşuyorum bana dediği çok fazla ping var chest açıyor en az 1 dk sonra falan ekranı geliyor dedi block kırdımı 2 dk sonra geliyor dedi bende herhalde serverdeki ram yetmedi 1 gb vereyim dedim 2 gb ram verdim servere s ben rahatlıkla girebiliyorum onada sıkıntı yok arkadaşım tekrardan girdiğinde yine aynı sorunla yaşıyor ping benim evdeki internetim güzel normalde baktığımda pingim yok onda da yok normalde minecraft eski sürümlerde böyle bir sorunla karışlamadık eskiden sunucuyu hamachi üzerineden kuruyoruz hemen geliyordu eski sürümlerde öyle ping de olmazdı neden ping var bunun cozumunu bulamadım size geldim belki siz yardımcı olursunuz diye umarım olursanız şimdi den teşekkürler yanıtlarınızı bekliyorum aktifimdir burada
şuanda da hamachi üzerinden kuruyoruz onu söyleyim
şuanda da hamachi üzerinden kuruyoruz onu söyleyim