VictoryAndGlory
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Türkiyeden atılan botlara örnek gösterebilir misin?Türkiye'den atılan botlara da kolaylık sağlamış olur.
Türkiyeden atılan botlara örnek gösterebilir misin?Türkiye'den atılan botlara da kolaylık sağlamış olur.
TR lokasyon VDS alır, non-proxy moduna geçer ve...Türkiyeden atılan botlara örnek gösterebilir misin?
Eee? Yani?TR lokasyon VDS alır, non-proxy moduna geçer ve...
non-proxy modunu bilmiyor musun? Sağlam interneti olan bir TR lokasyon VDS sahibi olan birisi işsiz kalıp sunucuya bot atsa bot attığı sürece girişler kapanır, işlemciyi yorar. Sunucuyu kapatmakta bile zorluk çekilir.Eee? Yani?
Kardeşim, benim burda tartışma çıkarmak gibi bir amacım yok. Sana bot atarım falan da demiyorum. non-proxy modu, hiçbir proxy veya VPN kullanmadan, makine internetini kullanarak bot atmasını sağlıyor. Makine Türkiye lokasyon olunca, girişlerde de sorun çıkmıyor haliyle.Non-proxy modunu bi anlatır mısın allasen neymiş ne değilmiş? Aldığın VDS bot atacak programı da hazır bulunduruyor değil mi içinde? Bana at bekliyorum diyeceğim ama kışkırtmak, huzursuzluk çıkarmaktan uyarı alacağımı ve asla bot atamayacağını bildiğim için kasmaya gerek yok.
Bahsettiğin şekilde yapmaları bizim işimize gelir dostum, Makine üzerindeki non-proxy çıkış sadece makineye tanımlı ip adresinden yapılabilir, bunu engellemek çok daha basitKardeşim, benim burda tartışma çıkarmak gibi bir amacım yok. Sana bot atarım falan da demiyorum. non-proxy modu, hiçbir proxy veya VPN kullanmadan, makine internetini kullanarak bot atmasını sağlıyor. Makine Türkiye lokasyon olunca, girişlerde de sorun çıkmıyor haliyle.
Sizin tavrınızı anlamıyorum arkadaşım, sunucu konusu olmasa bu hırçın tavrını yönetmesini çok iyi bilirdim de...