AntiBotDeluxeEX alsam iş görürmü ?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Non-proxy modunu bi anlatır mısın allasen neymiş ne değilmiş? Aldığın VDS bot atacak programı da hazır bulunduruyor değil mi içinde? Bana at bekliyorum diyeceğim ama kışkırtmak, huzursuzluk çıkarmaktan uyarı alacağımı ve asla bot atamayacağını bildiğim için kasmaya gerek yok.

bilektuğrul

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Non-proxy modunu bi anlatır mısın allasen neymiş ne değilmiş? Aldığın VDS bot atacak programı da hazır bulunduruyor değil mi içinde? Bana at bekliyorum diyeceğim ama kışkırtmak, huzursuzluk çıkarmaktan uyarı alacağımı ve asla bot atamayacağını bildiğim için kasmaya gerek yok.
Kardeşim, benim burda tartışma çıkarmak gibi bir amacım yok. Sana bot atarım falan da demiyorum. non-proxy modu, hiçbir proxy veya VPN kullanmadan, makine internetini kullanarak bot atmasını sağlıyor. Makine Türkiye lokasyon olunca, girişlerde de sorun çıkmıyor haliyle.
Sizin tavrınızı anlamıyorum arkadaşım, sunucu konusu olmasa bu hırçın tavrını yönetmesini çok iyi bilirdim de...

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, benim burda tartışma çıkarmak gibi bir amacım yok. Sana bot atarım falan da demiyorum. non-proxy modu, hiçbir proxy veya VPN kullanmadan, makine internetini kullanarak bot atmasını sağlıyor. Makine Türkiye lokasyon olunca, girişlerde de sorun çıkmıyor haliyle.
Sizin tavrınızı anlamıyorum arkadaşım, sunucu konusu olmasa bu hırçın tavrını yönetmesini çok iyi bilirdim de...
Bahsettiğin şekilde yapmaları bizim işimize gelir dostum, Makine üzerindeki non-proxy çıkış sadece makineye tanımlı ip adresinden yapılabilir, bunu engellemek çok daha basit :)

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık bot diye bir şey kaldığını düşünmüyorum. Ip tables kurmayı denemedin mi, birde putty sunucunu aç keyfine bak.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim sana güzel birde çözüm vereyim bende şu an antibotdeluxeex mevcut fakat nitrado kullanıyosan pek tavsiye etmem neden diyeceksin. nitradoda bildiğiniz üzere slot koruması var bot attıklarında slot aştığı tesbit ediliyo ve makina otomatikmen durduruluyor ztn fark edeceksin kendinde sunucu botdan çökmüyor makina durdurulduğundan gidiyor bunuda ben şu şekilde çözdüm.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

plugini indiriyosun tam hatırlamıyorum ama sen sırayla dene ilk olarak bungeecord/plugins içine at bot yemeye devam edersen ordan silip minecraftbukkit/plugins içine at ama bungeecord daki plugins içine atıyorduk galiba neyse sen dene sorun çözülecektir.