MC.MINETURKNW.ORG | MİNETÜRK NETWORK (OP FACTİONS - SKYBLOCK - THE PIT - SKYWARS - BEDWARS - ARENAPVP) - VIP ve ürünlerde sizi %40 indirim bekliyor!

Konu düzenini kaliteli buldunuz mu ?

• Güzel !

Kullanılan: 28 48.3%
  • İdare Eder !

Kullanılan: 12 20.7%
  • Kötü !

Kullanılan: 18 31.0%

• Kullanılan toplam oy
    58

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanda internette gezen mineturk paketi benim diye kurduğun cümleden ne anlamalıydım seni anlayamadım :D

Kusura bakmayın biraz cümle hatası olmuş orda düzelterek halledebilirim ama yalnış anlaşılmasın senin yaptığın paketi belirtmek istemedim, teşekkürler.

@FurkanYLMZ ve @UstaAhmetCengiz Sayesinde Büyüyen MineTurk Sunucusunun Sizlere Verildiğini Düşünmek İmkansız Ben Hem @FurkanYLMZ 'ın Sunucusunda Hemde @UstaAhmetCengiz ile birlikte hem EretnaTURK'te birlikte oynadım hemde sunucusunda oynadım sizin gibilere prim vereceklerini düşünmüyorum

Sunucuyu zaten vermediler kardeşim, sizin gibilerden kastın nedir galiba kendini çok üst bir konumda görüyorsun.
Ben zaten onların emeği kötü yada yaptıkları kötü demiyorumki ikiside iyi bir insan ve onların zamanındada mineturk başarılıydı bu işi iyi yapıyordular.​

EmirTRGGS

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın biraz cümle hatası olmuş orda düzelterek halledebilirim ama yalnış anlaşılmasın senin yaptığın paketi belirtmek istemedim, teşekkürler.

Sunucuyu zaten vermediler kardeşim, sizin gibilerden kastın nedir galiba kendini çok üst bir konumda görüyorsun.

Ben zaten onların emeği kötü yada yaptıkları kötü demiyorumki ikiside iyi bir insan ve onların zamanındada mineturk başarılıydı bu işi iyi yapıyordular.
@FurkanYLMZ 'ın Sahip Olduğu Paketi İndirip Furkan'ı hiçe sayıp Kadirin sunucusu demeniz ne oluyor acaba?

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba olayları yalnış anlamışsınız furkan yılmazın yaptığı paketi kullanmıyoruz isterseniz bir sunucuya girip bakın alakası bile yok ayrıyetten arkadaşlar isim açısından sıkıntımız yok dedi ki bu konu sizi ilgilendirmiyor bile.

Oraya buraya laf atıp birşeyler sallamak yerine ilk önce bi yazıları gözden geçirip birde sunucuya girip bakarsanız zaten bu kadar cahil bir yorum yapmazdınız.

Teşekkürler Iyi Forumlar.

UstaAhmetCengiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak dostum ben seni gayet net anladım. Sanırım anlaşılmayan senin geçen sene dağıtmış olduğun op faction paketi mi ne var ama sen bunu ortalıkta dolanan gibi kelimelerle anlattığın için @FurkanYLMZ 'ın dağıttığı Türkiye'ye rütbeli factionu getiren paketten bahsettiğin düşünülmüş. Ortalıkta dolanan pakette Furkanın MineTurk paketidir.
Bizim üzerimizden prim kasmıyorsan neden sürekli MineTürk adına açıyorsun sunucuyu? Geçen sene "MineTürk" adına açtın bu sene bu "MineTürkNW" oldu? Benim MineTürkNW'e ara vermiş olmam hemen bu domaine atlayalım kafasını yaşamanıza sebep oluyor? Bu isim bize ait biz ölene kadar bizde kalacak diye bir şey yok haklısın ancak benim domainlerimin süresi henüz dolmuş değil ve teknik olarak sunucuyu bakıma aldığımızı söyledik uzun bir süre ara vereceğimizi de belirttik. Yani anlayacağın ben bu ismi tekrar kullanacağım.
Ayrıyetten saygısızlığın sınırını aşıyorsun. Bir insana "cahil" diyebilecek hakkı nasıl görüyorsun kendinde?

EmirTRGGS

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Galiba olayları yalnış anlamışsınız furkan yılmazın yaptığı paketi kullanmıyoruz isterseniz bir sunucuya girip bakın alakası bile yok ayrıyetten arkadaşlar isim açısından sıkıntımız yok dedi ki bu konu sizi ilgilendirmiyor bile.

Oraya buraya laf atıp birşeyler sallamak yerine ilk önce bi yazıları gözden geçirip birde sunucuya girip bakarsanız zaten bu kadar cahil bir yorum yapmazdınız.

Teşekkürler Iyi Forumlar.
sunucuya gelen oyuncuların %75'i @UstaAhmetCengiz Tekrardanmı Açtı Diyerek Giriyor buna ne demeli bu prim olmuyor mu?

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Şuanda internette gezen mineturk paketi benim diye kurduğun cümleden ne anlamalıydım seni anlayamadım :D
şu an internetde bulunun MineTürk OPFACTİON paketi Kadir'e aittir.
FurkanYLMZ paketi ise normal emek bir faction plugin paketidir.
Sanırım yanlış anlaşılma olmuş sunucu ismine gelirsek 2 yıldır MineTürk ismi Kadir'e aittir.
Eskiden size ait olsa bile ilerde MineTurk ismiyle sunucu açılmayacak diye bir şeyde yoktur.
Bu arada size şahsi bir sorum var skype vere bilirmisiniz ?

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak dostum ben seni gayet net anladım. Sanırım anlaşılmayan senin geçen sene dağıtmış olduğun op faction paketi mi ne var ama sen bunu ortalıkta dolanan gibi kelimelerle anlattığın için @FurkanYLMZ 'ın dağıttığı Türkiye'ye rütbeli factionu getiren paketten bahsettiğin düşünülmüş. Ortalıkta dolanan pakette Furkanın MineTurk paketidir.
Bizim üzerimizden prim kasmıyorsan neden sürekli MineTürk adına açıyorsun sunucuyu? Geçen sene "MineTürk" adına açtın bu sene bu "MineTürkNW" oldu? Benim MineTürkNW'e ara vermiş olmam hemen bu domaine atlayalım kafasını yaşamanıza sebep oluyor? Bu isim bize ait biz ölene kadar bizde kalacak diye bir şey yok haklısın ancak benim domainlerimin süresi henüz dolmuş değil ve teknik olarak sunucuyu bakıma aldığımızı söyledik uzun bir süre ara vereceğimizi de belirttik. Yani anlayacağın ben bu ismi tekrar kullanacağım.
Ayrıyetten saygısızlığın sınırını aşıyorsun. Bir insana "cahil" diyebilecek hakkı nasıl görüyorsun kendinde?
Alakası olmayan bir insanın müdahelesi etmesi sonucu kullandıgım bir kelimedir ayrıyetten mineturk kulanmamın sebebi benide bu şekilde tanıyan birçok insan var MineTurkNW şeklinde açmamın nedenide yakında hub olup network şeklinde işlem göreceğimiz içindir.

sunucuya gelen oyuncuların %75'i @UstaAhmetCengiz Tekrardanmı Açtı Diyerek Giriyor buna ne demeli bu prim olmuyor mu?
Girip sunucuya oynamadan paketini kullanıyorsun diyen bir insan bunu söylüyor anlıyorum az çok seni, bana bir kanıt atsana resim bakalım %75 kitleyi göster bana :)

şu an internetde bulunun MineTürk OPFACTİON paketi Kadir'e aittir.
FurkanYLMZ paketi ise normal emek bir faction plugin paketidir.
Sanırım yanlış anlaşılma olmuş sunucu ismine gelirsek 2 yıldır MineTürk ismi Kadir'e aittir.
Eskiden size ait olsa bile ilerde MineTurk ismiyle sunucu açılmayacak diye bir şeyde yoktur.
Bu arada size şahsi bir sorum var skype vere bilirmisiniz ?
Teşekkür ederim, bazı insanlar birşeyi yapınca hep onun kalıcak sanıyor paket konusunda yalnış anlaşılma oldu sadece.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakası olmayan bir insanın müdahelesi etmesi sonucu kullandıgım bir kelimedir ayrıyetten mineturk kulanmamın sebebi benide bu şekilde tanıyan birçok insan var MineTurkNW şeklinde açmamın nedenide yakında hub olup network şeklinde işlem göreceğimiz içindir.

Girip sunucuya oynamadan paketini kullanıyorsun diyen bir insan bunu söylüyor anlıyorum az çok seni, bana bir kanıt atsana resim bakalım %75 kitleyi göster bana :)

Teşekkür ederim, bazı insanlar birşeyi yapınca hep onun kalıcak sanıyor paket konusunda yalnış anlaşılma oldu sadece.
Ahmet sana kapanmamış olan bir sunucunun bakımda olupta isim hırsızlığı yaptığından bahsediyor sen burada İleride hub olacağız o yüzden Network isminide kullandık diyorsun senide anlamadım gitti be kardeşim sabit kararlı cümleler kurun anlayalım birbirimizi. Bak biz sunucuyu kapatsak ismi paşa paşa kullanabilirsin hatta kimse karışamaz ve laf edemez ama biz burada kapanmamış olan bir sunucudan bahsediyorum, alt yapısı var olan bir sunucu..

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahmet sana kapanmamış olan bir sunucunun bakımda olupta isim hırsızlığı yaptığından bahsediyor sen burada İleride hub olacağız o yüzden Network isminide kullandık diyorsun senide anlamadım gitti be kardeşim sabit kararlı cümleler kurun anlayalım birbirimizi. Bak biz sunucuyu kapatsak ismi paşa paşa kullanabilirsin hatta kimse karışamaz ve laf edemez ama biz burada kapanmamış olan bir sunucudan bahsediyoruz alt yapısı var olan bir sunucudan bahsediyorum.

Kardeşim kapatmadık diyorsunuz eyvallah, ortada 2 yıldır yoksunuz ondan bahsediyorum bu zaten kapanmakla eş değer. 2 yıldır hangi sunucu bakımda bir gösterirmisiniz.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kural ihlali: *Kışkırtmak, Huzursuzluk Çıkartmak, Ayaklanma Başlatmak (Bilgilendirme) + *Baltalama (Bilgilendirme)

Kardeşim kapatmadık diyorsunuz eyvallah, ortada 2 yıldır yoksunuz ondan bahsediyorum bu zaten kapanmakla eş değer. 2 yıldır hangi sunucu bakımda bir gösterirmisiniz.
Canım benim isimi bize ait olan bir sunucunun ne kadar sürede kapalı kalacağına senmi karar vericeksin ben seni anlayabiliyorum amacın üstümüzden prim kasıp gelir sağlamak çok paraya ihtiyacın varsa biz mümin kardeşlerin olarak aramızda para toplayıp sana yardımda bulunabilirdik biz müslümanız aramızda sahtekarlık dönmez merak etme sanki memlekette isim kalmadı da adam bizim sunucu ismini alıp 2 senedir bizim diyor çok gülüyorum bu duruma daha geçen yaz açıktık ne ara 2 yıl oldu anlam veremedim :D

Ereenn

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Furkan Yilmaz Kardesim Bu Sunucu Daha Geçen Yaz Açıktı ve Ayni Sekilde Kadir'in Uzerineydi Sen Bu Sunucuyu Suanda Neden Kotuluyorsun Ben Bunu Anlamadim . Bu Sunucu Suanda Faaliyette ve Bizzat Sunucu Yapiminda Benimde Emegim Gecti Kodlamalar Yapilirken vb. MineTurk'u Ilk Kez Kadir Acti ve Ondan Sonra Acan Bir Kac Kisi Oldu Ama Kadir Kadar Basarili Olamadi Bu Sunucunun Sen Nasil Sahibisin Bunu Bana Bir Aciklarmisin veya Kanitlar Misin ?

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Furkan Yilmaz Kardesim Bu Sunucu Daha Geçen Yaz Açıktı ve Ayni Sekilde Kadir'in Uzerineydi Sen Bu Sunucuyu Suanda Neden Kotuluyorsun Ben Bunu Anlamadim . Bu Sunucu Suanda Faaliyette ve Bizzat Sunucu Yapiminda Benimde Emegim Gecti Kodlamalar Yapilirken vb. MineTurk'u Ilk Kez Kadir Acti ve Ondan Sonra Acan Bir Kac Kisi Oldu Ama Kadir Kadar Basarili Olamadi Bu Sunucunun Sen Nasil Sahibisin Bunu Bana Bir Aciklarmisin veya Kanitlar Misin ?

Canım benim isimi bize ait olan bir sunucunun ne kadar sürede kapalı kalacağına senmi karar vericeksin ben seni anlayabiliyorum amacın üstümüzden prim kasıp gelir sağlamak çok paraya ihtiyacın varsa biz mümin kardeşlerin olarak aramızda para toplayıp sana yardımda bulunabilirdik biz müslümanız aramızda sahtekarlık dönmez merak etme sanki memlekette isim kalmadı da adam bizim sunucu ismini alıp 2 senedir bizim diyor çok gülüyorum bu duruma daha geçen yaz açıktık ne ara 2 yıl oldu anlam veremedim :D
Şimdi sen diyorsunki ben senin sayende para kazanıyorum sayende bu işi yürütüyorum sayende oyuncu geliyor bu kadar düşme be kardeşim,hadi bak işine yüz'ün varsa teamspeak3 adresimize bekliyorum buradan konu uzatarak bir yere varmanın manası yok biraz gerçekçi olalım burada laf sokuşturmak yerine gerçeklikten bahsedelim şuanda biz açığız siz ortada yoksunuz ismide herkes dilediği gibi kullanır gücünüz yetiyorsa buyrun ben burdayım yada boş yapmayıp toz olun.

Şimdi sen diyorsunki ben senin sayende para kazanıyorum sayende bu işi yürütüyorum sayende oyuncu geliyor bu kadar düşme be kardeşim,hadi bak işine yüz'ün varsa teamspeak3 adresimize bekliyorum buradan konu uzatarak bir yere varmanın manası yok biraz gerçekçi olalım burada laf sokuşturmak yerine gerçeklikten bahsedelim şuanda biz açığız siz ortada yoksunuz ismide herkes dilediği gibi kullanır gücünüz yetiyorsa buyrun ben burdayım yada boş yapmayıp toz olun bu ismin değerini ben şuanda karşılıyorum varsa gücün buyur aç sunucunu senide sunucuda gözden sileyim :) açık açık söylüyorum aç sunucunu hadi kapıştıralım tabi buna yeticek gerekli şeyler elinde varsa anlayana :).

Birde patent'ten bahsediyordunuz lütfen ama biraz ciddi olalım böyle olmaz bu ben sizin gibi küçük değilim böyle kolpara inanıp hemen sunucuyu kapatmalıyım diye düşünmemimi bekliyordunuz, yazık yazık büyük furkan yılmaz bey patent ile tehdit ediyor gel hadi gel bilgilerimi vericem ama unutma he patent almamış olabilirsin hatırlatayım dedim .

UstaAhmetCengiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ne kadar bakımda kalacağımı sana mı soracağım? ki 2 yılın üstünde dahi emek verilmiş sunucular mevcut :) MineTurkNW.net adresine girip bakarsan sitenin hala aktif olduğunu görebilirsin. Kapatmış olsak neden domaini yenileyelim boşuna neden para verelim? Bizim hayatımız bilgisayar başında geçmiyor ailevi sorunlarım ve işlerim nedeniyle uzun bir ara vereceğimi açıklamıştım zaten.
Ts3, Discord ve ya sunucuya gelmemizi istiyorsun burada söyleyemediğin ne var? Geçen sene yaptığınız gibi küfür etmek mi? Yaptığınız küfürler ve hakaretlerin ssleri daha duruyor bilgisayarımda :D
Hayırlı işler..

EmirTRGGS

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ne kadar bakımda kalacağımı sana mı soracağım? ki 2 yılın üstünde dahi emek verilmiş sunucular mevcut :) MineTurkNW.net adresine girip bakarsan sitenin hala aktif olduğunu görebilirsin. Kapatmış olsak neden domaini yenileyelim boşuna neden para verelim? Bizim hayatımız bilgisayar başında geçmiyor ailevi sorunlarım ve işlerim nedeniyle uzun bir ara vereceğimi açıklamıştım zaten.
Ts3, Discord ve ya sunucuya gelmemizi istiyorsun burada söyleyemediğin ne var? Geçen sene yaptığınız gibi küfür etmek mi? Yaptığınız küfürler ve hakaretlerin ssleri daha duruyor bilgisayarımda :D
Hayırlı işler..
nokta . :D