MC.MINETURKNW.ORG | MİNETÜRK NETWORK (OP FACTİONS - SKYBLOCK - THE PIT - SKYWARS - BEDWARS - ARENAPVP) - VIP ve ürünlerde sizi %40 indirim bekliyor!

Konu düzenini kaliteli buldunuz mu ?

• Güzel !

Kullanılan: 28 48.3%
  • İdare Eder !

Kullanılan: 12 20.7%
  • Kötü !

Kullanılan: 18 31.0%

• Kullanılan toplam oy
    58

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ne kadar bakımda kalacağımı sana mı soracağım? ki 2 yılın üstünde dahi emek verilmiş sunucular mevcut :) MineTurkNW.net adresine girip bakarsan sitenin hala aktif olduğunu görebilirsin. Kapatmış olsak neden domaini yenileyelim boşuna neden para verelim? Bizim hayatımız bilgisayar başında geçmiyor ailevi sorunlarım ve işlerim nedeniyle uzun bir ara vereceğimi açıklamıştım zaten.
Ts3, Discord ve ya sunucuya gelmemizi istiyorsun burada söyleyemediğin ne var? Geçen sene yaptığınız gibi küfür etmek mi? Yaptığınız küfürler ve hakaretlerin ssleri daha duruyor bilgisayarımda :D
Hayırlı işler..
Kardeşim ne kadar bakımda kalacağımı sana mı soracağım? ki 2 yılın üstünde dahi emek verilmiş sunucular mevcut :) MineTurkNW.net adresine girip bakarsan sitenin hala aktif olduğunu görebilirsin. Kapatmış olsak neden domaini yenileyelim boşuna neden para verelim? Bizim hayatımız bilgisayar başında geçmiyor ailevi sorunlarım ve işlerim nedeniyle uzun bir ara vereceğimi açıklamıştım zaten.
Ts3, Discord ve ya sunucuya gelmemizi istiyorsun burada söyleyemediğin ne var? Geçen sene yaptığınız gibi küfür etmek mi? Yaptığınız küfürler ve hakaretlerin ssleri daha duruyor bilgisayarımda :D
Hayırlı işler..
Daha fazla uzatıp cidden tartışmaya girmek istemiyorum çektigin ss'leride buyur atabilirsin kardeşim, ses platform adresimize gelmeye cürret edemeyen bir kişiyle daha bu konuyu uzatmayacağım.

Ayrıca . diyen şahıs ilgin alakan olmadıgın halde yandakçılık yapmayı kesip kendi işine bakabilirsin alakan bile olmayan bir sunucunun konusuna yorum yapıyorsun hani bir şey elde edeceğini sanmıyorum.

Kiazma

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba;
MineTurkNW Adının size ait olduğunu dile getiriyorsanız.
(Bülten Numarası - Başvuru Numarası - EPC Numarası - EPC Yayın Numarası - PCT Numarası - PCT Yayın Numarası - Rüçhan Numarası - Yayın Tarihi - Başvuru Sahibi - Buluş Sahibi - Vekil - IPC Sınıfı) Bu bilgileri bana ulaştırırsanız sevinirim.

En iyi cevaplar
0
  • Sunucu Güzel Ve Baya da Ozelik Bulunmakta Yetkilileride samimi Sw On numara
  • Sunucunun Mapleri Kendilerine Ozgu 10/9
  • Pluginler Sunucu Duzeni Ve Ozelikleri 10/10
  • Basarıların Devamınızı Dilerim

Son düzenleme:

beeboyTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server batmış hala reklamını yapıyorsunuz biraz güncelleme getirin!
Sen de biliyorsundur, başka oyunlar getireceğimiz için pek ilgi gösteremiyoruz. Onun dışında başka işlerimiz de oluyor bunun dışında sunucuya gir bak boss değişti. Değişecek çok şey var halen. Değişiklik iyidir.

OmerYavuz61

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen de biliyorsundur, başka oyunlar getireceğimiz için pek ilgi gösteremiyoruz. Onun dışında başka işlerimiz de oluyor bunun dışında sunucuya gir bak boss değişti. Değişecek çok şey var halen. Değişiklik iyidir.
Bossları değiştirdiniz onda bir şey yok zaten yeni oyun getirsenizde sadece faction oynanıcak yani emeğiniz boşa gider söyleyeyim