ChaosCity > Modern SURVIVAL | Ev Alma | Soygunlar | Polisler, Çeteler | Metin2 Marketi > KAPALI

Sunucuyu beğendiniz mi ?

• Evet

Kullanılan: 17 81.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 19.0%

• Kullanılan toplam oy
    21

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

*
Yeni kasa düşme sistemi eklendi. (Maden Kasası)
* Repair Nesnesi eklendi. (11 level kazmalar repair atılabiliyor.)
* Monster Enerji eklendi (10 dakika boyunca acıkmamak.)

ReisSilo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sonunda idaalı bir sunucu görmek ne güzel ancak Hayatta Kalma Katogorisine uymamış, RPG tarzı sunucular bölümüne açılması gerekir. her şey gayet iyi konu düzeni, sunucu ve yönetim. Başarılar dilerim umarım hak ettiğiniz değeri alırsınız.

İyi Forumlar.

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Sonunda idaalı bir sunucu görmek ne güzel ancak Hayatta Kalma Katogorisine uymamı, RPG tarzı sunucular bölümüne açılması gerekir. her şey gayet iyi konu düzeni, sunucu ve yönetim. Başarlıalr dilerim umarım hak ettiğiniz değeri alırsınız.

İyi Forumlar.
yorumunuz için teşekkürler

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dıştan bakınca güzel görünüyor fakat giriş yaptığımda pek ilgimi çektiğini söyleyemiyeceğim açıkçası geliştirmelerini izleyeceğim.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Dıştan bakınca güzel görünüyor fakat giriş yaptığımda pek ilgimi çektiğini söyleyemiyeceğim açıkçası geliştirmelerini izleyeceğim.
Tekrardan bekliyorum sizi sunucu konusunda aklınıza takılan ufakcık bir soruna yardımcı olabilirim anlamadığınız ufak eksikleri gelin birlikte kapatalım iyi oyunlar.

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Survival Sisteminde Yeni Bi Çağ Başlatmışsınız Konu Tasarımı Gayet Başarılı Tebrikler Başarılar Dilerim.