[SUNUCU SIFIRLANDI] MasterTurk VİP + Demir Sp Hediye

LexiJ2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
konuyu baltalamak gibi olmasın fakat yepyeni özellikler dediniz ve konuda her zamanki özellikler var ?

Mehmettopal0464

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kötü sunucu. Başarılar.

Daha guzel birşekilde sunucuyu yorumlaya bılırdın senı kınıyorum

C1 freezom cihazımdan -Tapatalk kullanarak gonderildi.

Sunucu Derlemesi Hostunuzu Geliştirmenız guzel olabılır
axitrbilişimde 15 gb ram olsada makınelerı v1 usp 2 pek iş yapmak

kendıne ortak bul ve gelişmen dileğiyle başarılar.

C1 freezom cihazımdan -Tapatalk kullanarak gonderildi.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Hosting i değiştir bence en kısa zamanda cünki axitr de pek RAM ın vb nin önemi olmuyor.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Haklısın bende demiştim gel benım sunucuma ortak olalım batihost dıyerek yok axitr iyi dedi

not: PLugın den anlıyormusun ?
eğer bana dediysen evt pl den anlarım ne olmuştu ?
ve bu arada konu sahibi arkadaşa şunu diyorum şuanlık bi sıkıntı olmayabilir ama ilerde çok büyük sıkıntılar olacak ben ilk başta axitr idi benim sunucum sonra rabisu ya geçtim şuanlık memnunum rabisu dan güzel bi hosting bence sana da tavsiye ederim batihost da güzel ayrıca sen bilirsin tabi ama en kısa zamanda axitr den kurtul derim .

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Server'de pek bir şey göremedim. Klasik skyblock sunucularından birisi daha.
Ne diyim BAŞARILAR!

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özellikler her sunucuda bulunan türden oyüzden özellikler yok diyebiliriz, sunucunuza gelmek istedim ama sunucunuz kapalı giriş yapamıyorum
ayrıca sunucularda reklam yaparak elinize bir şey geçmiyor :) çünkü berbat bir sunucu konu tasarımı ve sistemlerinden belli.
ayrıca reklam yaptıktan sonra bot atma ile suçladınız :(
sizin kadar düşmedikki bot atalım :)

Son düzenleme:

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer bana dediysen evt pl den anlarım ne olmuştu ?
ve bu arada konu sahibi arkadaşa şunu diyorum şuanlık bi sıkıntı olmayabilir ama ilerde çok büyük sıkıntılar olacak ben ilk başta axitr idi benim sunucum sonra rabisu ya geçtim şuanlık memnunum rabisu dan güzel bi hosting bence sana da tavsiye ederim batihost da güzel ayrıca sen bilirsin tabi ama en kısa zamanda axitr den kurtul derim .
en iyisi batihost.
şu an 5gb sunucuya aylik 35tl oduyorum.