ProBroMan
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Zaten Geri Donus Istemiyorum Secocum Sadece Eski Anilar Geldi Aklima o kadarGünceldir.
Diyecek bir şeyim yok sana her ne kadar pişman olsanda geri dönüşü olmayan hatalar yaptın. İyi forumlar.
Zaten Geri Donus Istemiyorum Secocum Sadece Eski Anilar Geldi Aklima o kadarGünceldir.
Diyecek bir şeyim yok sana her ne kadar pişman olsanda geri dönüşü olmayan hatalar yaptın. İyi forumlar.
Adımı ağzına alma ve işine bak.Zaten Geri Donus Istemiyorum Secocum Sadece Eski Anilar Geldi Aklima o kadar
Adımı ağzına alma ve işine bak.
:/ üzdün beAdımı ağzına alma ve işine bak.
Sunucuda VIP isteyip vermediğimiz için böyle baltalıyıcı ve gereksiz yorumları pek ciddiye almıyorum20 Kere sıfırlanmış halada açık olan sunuculardan birisi daha.
52k Görüntülenme var sunucu sabit online 20 +
3/10
Eskiden daha iyiydi - 2015
Selcuk Bi Ozel Konusa Bilirmiyiz ?Adımı ağzına alma ve işine bak.
Sunucunun açığını kurucuya söyledim ve küfür + ban yedim. Yaşınız küçük anlıyorum. VİP isteme sebebim her şeyin bir karşılığı vardır, ha düşünürsünki bu adam benim sunucumda oynamak için can atıyor o yüzden vip istiyor senin o değersiz sunucuna en son 2 ay önce girip göz attım sadece. İYİ FORUMLAR.Sunucuda VIP isteyip vermediğimiz için böyle baltalıyıcı ve gereksiz yorumları pek ciddiye almıyorum) İyi forumlar sana smlkjmsdjk
forumda başka yüzlü oyunda başka yüzlü. Ne diyeyim çok komik. Hadi yallah.Sunucunun açığını kurucuya söyledim ve küfür + ban yedim. Yaşınız küçük anlıyorum. VİP isteme sebebim her şeyin bir karşılığı vardır, ha düşünürsünki bu adam benim sunucumda oynamak için can atıyor o yüzden vip istiyor senin o değersiz sunucuna en son 2 ay önce girip göz attım sadece. İYİ FORUMLAR.
Haklısın. Benim görüşüm aslında hard faction yapmak. Emek sunucu yapmak ve AAC ile hileyi yasaklamak ancak bu sunucular Türkiye'de yaş kitlesi nedeniyle pek tutmamakta. Kolay seviyorlar herhalde. Yorumunda %100 haklısın ben de rahatsızım bu durumdan ama yapacak bir şey yok. Eskiden hard faction yapmıştık zaten sunucu batma seviyesine geldiği zaman sıfırladık. Scoreboard olayı da çıkıp girdiğin zaman düzelecektir. Featherboard configinde "isplayed"Girişte direk P4 set vermesi şaşırttı beni açıkçası. Bir de hileli arena gördüm fakat bunu kaldırmanı tavsiye ederim. Hile ile giren oyuncular normal sunucuda da sinirlenip hile açabilirler. Scoreboardda tarih 1 Ocak 1970 yazıyor düzeltmiyeceksen kaldırman daha hoş olur.
Teşekkür ederim iyi oyunlar.Ortak, güzel sunucu olmuş. Tebrikler...
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi