Play.ShardOfCraft.Com | /dogecoin & /bitcoin | /fcmarket | /xpmarket | /f perm | SOC ANTICHEAT | Düşmeyen Süreli Editler | /klansavasi | 8.YIL! |

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
20 Kere sıfırlanmış halada açık olan sunuculardan birisi daha.
52k Görüntülenme var sunucu sabit online 20 +
3/10
Eskiden daha iyiydi - 2015

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
20 Kere sıfırlanmış halada açık olan sunuculardan birisi daha.
52k Görüntülenme var sunucu sabit online 20 +
3/10
Eskiden daha iyiydi - 2015
Sunucuda VIP isteyip vermediğimiz için böyle baltalıyıcı ve gereksiz yorumları pek ciddiye almıyorum :)) İyi forumlar sana smlkjmsdjk

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Sunucuda VIP isteyip vermediğimiz için böyle baltalıyıcı ve gereksiz yorumları pek ciddiye almıyorum :)) İyi forumlar sana smlkjmsdjk
Sunucunun açığını kurucuya söyledim ve küfür + ban yedim. Yaşınız küçük anlıyorum. VİP isteme sebebim her şeyin bir karşılığı vardır, ha düşünürsünki bu adam benim sunucumda oynamak için can atıyor o yüzden vip istiyor senin o değersiz sunucuna en son 2 ay önce girip göz attım sadece. İYİ FORUMLAR.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun açığını kurucuya söyledim ve küfür + ban yedim. Yaşınız küçük anlıyorum. VİP isteme sebebim her şeyin bir karşılığı vardır, ha düşünürsünki bu adam benim sunucumda oynamak için can atıyor o yüzden vip istiyor senin o değersiz sunucuna en son 2 ay önce girip göz attım sadece. İYİ FORUMLAR.
forumda başka yüzlü oyunda başka yüzlü. Ne diyeyim çok komik. Hadi yallah.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girişte direk P4 set vermesi şaşırttı beni açıkçası. Bir de hileli arena gördüm fakat bunu kaldırmanı tavsiye ederim. Hile ile giren oyuncular normal sunucuda da sinirlenip hile açabilirler. Scoreboardda tarih 1 Ocak 1970 yazıyor düzeltmiyeceksen kaldırman daha hoş olur.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girişte direk P4 set vermesi şaşırttı beni açıkçası. Bir de hileli arena gördüm fakat bunu kaldırmanı tavsiye ederim. Hile ile giren oyuncular normal sunucuda da sinirlenip hile açabilirler. Scoreboardda tarih 1 Ocak 1970 yazıyor düzeltmiyeceksen kaldırman daha hoş olur.
Haklısın. Benim görüşüm aslında hard faction yapmak. Emek sunucu yapmak ve AAC ile hileyi yasaklamak ancak bu sunucular Türkiye'de yaş kitlesi nedeniyle pek tutmamakta. Kolay seviyorlar herhalde. Yorumunda %100 haklısın ben de rahatsızım bu durumdan ama yapacak bir şey yok. Eskiden hard faction yapmıştık zaten sunucu batma seviyesine geldiği zaman sıfırladık. Scoreboard olayı da çıkıp girdiğin zaman düzelecektir. Featherboard configinde "isplayed"
olmadığından "lastplayed" yaptık yani bu son oynama tarihi demektir. Sen de ilk kez girdiğin için tarihte öyle bir sorun olmakta. Fakat çıkıp girdiğinde düzelecektir. Bu değerli yorumun için teşekkür ederim. İyi forumlar diliyorum.