Play.ShardOfCraft.Com | /dogecoin & /bitcoin | /fcmarket | /xpmarket | /f perm | SOC ANTICHEAT | Düşmeyen Süreli Editler | /klansavasi | 8.YIL! |

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
/warp Kasa da aşırı lag var. Yerleri item götürüyor. Orada yere item atmayı kapatın ve [Disposal] tabelaları ekleyin.
2018-03-18_21.05.57.png

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hak ettiğinden kastın nedir dostum? Hileler yasak değil ne bekliyorsun ki bu kadar vizyonsuz düşük bir sunucudan?
Senin haddine nedir ki 3 yıllık sunucuyu önyargılı bir şekilde küçük düşürmen? Küçük düşürme demeyeyim de küçük düşürmeye çalışmak diyeyim. Ben de sizin gibi saçma sapan insanlardan sıkıldım bu forumda oldukça fazlasınız. "Yok hile yasak değil çok kötü sunucu, yok p4 kazma veriyor kesinlikle iğrenç kalitesiz bir sunucu" vs. vs. GÜLÜP GEÇİYORUM. MÜKEMMEL ÖTESİ VİZYONLU 4 4'LÜK HİLESİZ SUNUCU AÇMAN DİLEĞİYLE. İyi forumlar :D

Çok hoj ve kaliteli sunucu !!!
Teşekkürler kardeşim :)

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin haddine nedir ki 3 yıllık sunucuyu önyargılı bir şekilde küçük düşürmen? Küçük düşürme demeyeyim de küçük düşürmeye çalışmak diyeyim. Ben de sizin gibi saçma sapan insanlardan sıkıldım bu forumda oldukça fazlasınız. "Yok hile yasak değil çok kötü sunucu, yok p4 kazma veriyor kesinlikle iğrenç kalitesiz bir sunucu" vs. vs. GÜLÜP GEÇİYORUM. MÜKEMMEL ÖTESİ VİZYONLU 4 4'LÜK HİLESİZ SUNUCU AÇMAN DİLEĞİYLE. İyi forumlar :D
Sunucu açarsam elimden gelenin fazlasını yapacağım hile için emin ol bundan :)

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir planım yok neyse, sunucuda hileleri aktif etmenin nedeni nedir?

Sadece /sat komudunu kullanıyordum.

Ekli dosyalar

• 2018-03-21_20.53.10.png
    2018-03-21_20.53.10.png
    207.9 KB · Görüntüleme: 475

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sitedeki yanlışınızdan ben sorumlu değilim herhalde (:

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png