- En iyi cevaplar
- 0
Konumuz İNSAN üzerine başlıkta da İNSAN diye başlıyor ben evrenden bahsetmedim İNSANın yapabileceklerinden bahsettim.dünya yok olsa evren bunu hissetmezdi bile ,insani davranışları evrende bekleme![]()
Konumuz İNSAN üzerine başlıkta da İNSAN diye başlıyor ben evrenden bahsetmedim İNSANın yapabileceklerinden bahsettim.dünya yok olsa evren bunu hissetmezdi bile ,insani davranışları evrende bekleme![]()
zaman mı insanı yönetir diye bi kısım varKonumuz İNSAN üzerine başlıkta da İNSAN diye başlıyor ben evrenden bahsetmedim İNSANın yapabileceklerinden bahsettim.
Bilemiyorum bir video da izlemiştim doğruluk değeri yazmıyordu açıklamada.öyle bir şey yok beynimizin tamamını kullanabiliyoruz
Haklısın, insanlar beyinlerinin sadece %10 luk gibi bi' kısmını kullanıyor. Eğer tamamını kullanabilseydik: uçabilir, zamanı durdurabilirdik. Video da izlemiştim adam resmen uçuyordu adapte olarak. Ve karate kid adlı filmde adapte olarak karşıda ki kişinin beynini yönetiyordu...
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öyle bir şey yok beynimizin tamamını kullanabiliyoruz
zaman diye bir şey yok
bu post seni engellememe yeter de artar![]()
Konu kilit (saol). [emoji14]Dalga gecilmis ama beynimizin tamamını kullanamadığımız doğru. Bu insanın kendi elinde. İnternette illa ki denk gelmişsinizdir, beyin gücü ile cisimler hareket ettirilebiliyor. Veya vücut normal bir insanın yapamayacağı bir şeyi kendine inandırarak yapabiliyor.
Bu sadece insanların şu an ulasabildiği noktalar ve bizim de gördüklerimiz. Ama ötesi olmadığını nereden bilebiliriz? Mesela zaman nedir. Boş bir kavram. hiçbir madde olmadığını varsayarsak boş olan bir kavram. Maddelerde bilimsel olarak beyin gücü ile hareket ettiğine göre(sınırı nereye kadar uzanır suan bilemeyiz), insan zamanı yönetebilir.
insan zamanı yönetseydi şu an aramızda gelecekten insanlar olurduKonu kilit (saol). [emoji14]
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insan zamanı yönetseydi şu an aramızda gelecekten insanlar olurdu
trolse komik değilse daha komikÖrnek bir video attım, balon beyin gücü ile geri geliyor. Velev ki bu balon bir araba. Giden arabayı geri getirmeye benzer. Zaman kavramı zaten maddelere bağlı bir şey. A'dan B'ye kadar olan olgular. O zaman içinde olan olgular, beyin gücü ile neden tam tersi şeklinde geri getirilemesin?
Mesela sihirli annemde bir büyücü bi tarafları tutusunca sorumluluktan almaktan kaçınıp nasıl zaman geriye aksın diyince, izlediğimiz tüm kareleri tam tersi şekilde izliyoruz. Tam demek istediğim nokta da(ayrımıydı ya) bu zaten. Beyin gücü ile bir etki yapılabiliyor.
Sınırını bilemeyiz.
Çok ayrı dünyaların insanıyız. ): Gidip çay koyayım ya kime anlatıyom askjdhtrolse komik değilse daha komik
insanın zamanı yönetebildiğini doğrula, tc nomu bırakacağım burayaDalga gecilmis ama beynimizin tamamını kullanamadığımız doğru. Bu insanın kendi elinde. İnternette illa ki denk gelmişsinizdir, beyin gücü ile cisimler hareket ettirilebiliyor. Veya vücut normal bir insanın yapamayacağı bir şeyi kendine inandırarak yapabiliyor.
Bu sadece insanların şu an ulasabildiği noktalar ve bizim de gördüklerimiz. Ama ötesi olmadığını nereden bilebiliriz? Mesela zaman nedir. Boş bir kavram. hiçbir madde olmadığını varsayarsak boş olan bir kavram. Maddelerde bilimsel olarak beyin gücü ile hareket ettiğine göre(sınırı nereye kadar uzanır suan bilemeyiz), insan zamanı yönetebilir.
Beyin gücü ile veya fiziki olarak gayette mümkün olandır. Çok çok çok ileri seviye düşünen zihin gücü çok ötede, biri neden yapamasın?insanın zamanı yönetebildiğini doğrula, tc nomu bırakacağım buraya