Forumda Üyelerin İbretlik veya Unutulmaz Sözleri

RuzonTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İşte o özlü sözler...
Gün gelecek MUHDE bile hortlayacak, ve hepimize hentaü manga dağıtacak! -Bolonezella
Tolga'nın kod çekilişi devam edecek mi? -Storm
Aslında unvanları hepten önemsemiyorum. Amacım sadece yardım etmek... -Onurcan41
Ne oluyor burada böyle? -Vienicome
Uyarı oksijendir, uyarılmak nefes almak gibidir. -Bolonezella
Uyarı profilin gıdasıdır. -RuzonTR

Because lenny faces are awesome! -( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bir gün sanal alemini tozlu raflarını arasında unutulup gidecek bu tür platformlar acı ama gerçek.- CemoTR

Hayat çiğ köfte gibidir; güzelleştirmesi zor, tüketmesi kolay -Midoss
Ahriyi sevmeyen ahri olsun! -Rpr_Naiki
Hayır budist değilim, gruplar sistemi de bir aya gelecek -craft_man
Atom'u ben yaptım -AtomyTR
Yoğurtlu kebaba hayır diyen milletler yok olmaya mahkumdur -Crowley07
Java öğren. -personinblack
Herkese boncuk dağıtıp herhangi bir kişiliğe sahip olmazsanız uyarı almadan rahatça geçinirsiniz zaten. -CowboyBebopTR
Bir şeyin çalışıyor olduğu geliştirilebilir olmadığı anlamına gelmez -YgtGamingTR
Sunucunda yetkili olabilirim - mandalintr

Cardinal41 Tüy yumağım hakkında ne düşünüyorsunuz gardi bey? -Swuupie
Tüm ekibimiz işleri uyar butonuna basmadan çözmeye çalışır. Mesela Re.. -çarpıldı- -AdexTR

:kgül:

Son düzenleme:

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Tröller ne kılıçtan ne de çekiçten korkmazdı. Bu silahlarla açılan yaralar çabucak iyileşirdi ve kopmuş bir kafa bile geri çıkardı. Aslında böyle hadiseler onların berbat türlerini çoğaltmalarına yarıyordu. Zira bir trol, kopan kolunu geri çıkarttığı gibi, kopan bir kol da başka bir trol meydana getirirdi! Birçok avcı kedi ya da kurt, bir trol cesediyle ziyafet çektikten sonra midelerinde yeni bir canavar büyümeye başladığında, berbat bir şekilde kendi ölümlerini hazırlamış olurlardı.

@FurdiePascia

:kgül:

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java öğren -personinblack
Herkese boncuk dağıtıp herhangi bir kişiliğe sahip olmazsanız uyarı almadan rahatça geçinirsiniz zaten. - CowboyBebopTR
Bir şeyin çalışıyor olduğu geliştirilebilir olmadığı anlamına gelmez - YgtGamingTR
Tröller ne kılıçtan ne de çekiçten korkmazdı. Bu silahlarla açılan yaralar çabucak iyileşirdi ve kopmuş bir kafa bile geri çıkardı. Aslında böyle hadiseler onların berbat türlerini çoğaltmalarına yarıyordu. Zira bir trol, kopan kolunu geri çıkarttığı gibi, kopan bir kol da başka bir trol meydana getirirdi! Birçok avcı kedi ya da kurt, bir trol cesediyle ziyafet çektikten sonra midelerinde yeni bir canavar büyümeye başladığında, berbat bir şekilde kendi ölümlerini hazırlamış olurlardı. - pascia
sunucunda yetkili olabilirim - mandalintr

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
"Yoğurtlu kebab hayır diyen milletler yok olmaya mahkumdur"
-Crowley07 Tekno_51

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Hayat çiğ köfte gibidir; güzelleştirmesi zor, tüketmesi kolay...
-Midoş