Forumda Üyelerin İbretlik veya Unutulmaz Sözleri

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tröller ne kılıçtan ne de çekiçten korkmazdı. Bu silahlarla açılan yaralar çabucak iyileşirdi ve kopmuş bir kafa bile geri çıkardı. Aslında böyle hadiseler onların berbat türlerini çoğaltmalarına yarıyordu. Zira bir trol, kopan kolunu geri çıkarttığı gibi, kopan bir kol da başka bir trol meydana getirirdi! Birçok avcı kedi ya da kurt, bir trol cesediyle ziyafet çektikten sonra midelerinde yeni bir canavar büyümeye başladığında, berbat bir şekilde kendi ölümlerini hazırlamış olurlardı.

@FurdiePascia

:kgül:

onkarakter

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ahmet abiye en çok bu sözde katılabilirdim herhalde
Tüm ekibimiz işleri uyar butonuna basmadan çözmeye çalışır. Mesela Re.. -çarpıldı- -AdexTR

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Tröller ne kılıçtan ne de çekiçten korkmazdı. Bu silahlarla açılan yaralar çabucak iyileşirdi ve kopmuş bir kafa bile geri çıkardı. Aslında böyle hadiseler onların berbat türlerini çoğaltmalarına yarıyordu. Zira bir trol, kopan kolunu geri çıkarttığı gibi, kopan bir kol da başka bir trol meydana getirirdi! Birçok avcı kedi ya da kurt, bir trol cesediyle ziyafet çektikten sonra midelerinde yeni bir canavar büyümeye başladığında, berbat bir şekilde kendi ölümlerini hazırlamış olurlardı.

@FurdiePascia

:kgül:
Sen furdie misin ulan ben heryerden sana ulasmaya calisiyorum [emoji23]

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu unutmuşsun:
"sarı bücür şöyledir çok komiktir onunla oynamaktan çok zevk alacaksınız hele online oynadınızmı herkes skininize hayran kalır " - 98IamLegend98

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
"Vel@leri kan yutar, ışık hızı ban yutar." Buda benden olsun

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO