Kardeşim ne kadar bakımda kalacağımı sana mı soracağım? ki 2 yılın üstünde dahi emek verilmiş sunucular mevcutMineTurkNW.net adresine girip bakarsan sitenin hala aktif olduğunu görebilirsin. Kapatmış olsak neden domaini yenileyelim boşuna neden para verelim? Bizim hayatımız bilgisayar başında geçmiyor ailevi sorunlarım ve işlerim nedeniyle uzun bir ara vereceğimi açıklamıştım zaten.
Ts3, Discord ve ya sunucuya gelmemizi istiyorsun burada söyleyemediğin ne var? Geçen sene yaptığınız gibi küfür etmek mi? Yaptığınız küfürler ve hakaretlerin ssleri daha duruyor bilgisayarımda
Hayırlı işler..
Daha fazla uzatıp cidden tartışmaya girmek istemiyorum çektigin ss'leride buyur atabilirsin kardeşim, ses platform adresimize gelmeye cürret edemeyen bir kişiyle daha bu konuyu uzatmayacağım.Kardeşim ne kadar bakımda kalacağımı sana mı soracağım? ki 2 yılın üstünde dahi emek verilmiş sunucular mevcutMineTurkNW.net adresine girip bakarsan sitenin hala aktif olduğunu görebilirsin. Kapatmış olsak neden domaini yenileyelim boşuna neden para verelim? Bizim hayatımız bilgisayar başında geçmiyor ailevi sorunlarım ve işlerim nedeniyle uzun bir ara vereceğimi açıklamıştım zaten.
Ts3, Discord ve ya sunucuya gelmemizi istiyorsun burada söyleyemediğin ne var? Geçen sene yaptığınız gibi küfür etmek mi? Yaptığınız küfürler ve hakaretlerin ssleri daha duruyor bilgisayarımda
Hayırlı işler..
Adresini gizleseydin? Daha sonra başın ağrımasın.@FurkanYLMZ @UstaAhmetCengiz![]()
bakın şimdi ben bu isim adına yarın patent başvurusu yapıyorum sizde sunucumuza karşı durmayın lütfen.
![]()
başvurumuzu yaptık bakalım
adamin yasi 23Adresini gizleseydin? Daha sonra başın ağrımasın.
Sen de biliyorsundur, başka oyunlar getireceğimiz için pek ilgi gösteremiyoruz. Onun dışında başka işlerimiz de oluyor bunun dışında sunucuya gir bak boss değişti. Değişecek çok şey var halen. Değişiklik iyidir.Server batmış hala reklamını yapıyorsunuz biraz güncelleme getirin!
Bossları değiştirdiniz onda bir şey yok zaten yeni oyun getirsenizde sadece faction oynanıcak yani emeğiniz boşa gider söyleyeyimSen de biliyorsundur, başka oyunlar getireceğimiz için pek ilgi gösteremiyoruz. Onun dışında başka işlerimiz de oluyor bunun dışında sunucuya gir bak boss değişti. Değişecek çok şey var halen. Değişiklik iyidir.