Hemen düzeltiyoruz. İyi oyunlar./warp Kasa da aşırı lag var. Yerleri item götürüyor. Orada yere item atmayı kapatın ve [Disposal] tabelaları ekleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 68697
Hak ettiğinden kastın nedir dostum? Hileler yasak değil ne bekliyorsun ki bu kadar vizyonsuz düşük bir sunucudan?Hakettiği değeri görmeyen kaliteli sunucu![]()
Senin haddine nedir ki 3 yıllık sunucuyu önyargılı bir şekilde küçük düşürmen? Küçük düşürme demeyeyim de küçük düşürmeye çalışmak diyeyim. Ben de sizin gibi saçma sapan insanlardan sıkıldım bu forumda oldukça fazlasınız. "Yok hile yasak değil çok kötü sunucu, yok p4 kazma veriyor kesinlikle iğrenç kalitesiz bir sunucu" vs. vs. GÜLÜP GEÇİYORUM. MÜKEMMEL ÖTESİ VİZYONLU 4 4'LÜK HİLESİZ SUNUCU AÇMAN DİLEĞİYLE. İyi forumlarHak ettiğinden kastın nedir dostum? Hileler yasak değil ne bekliyorsun ki bu kadar vizyonsuz düşük bir sunucudan?
Teşekkürler kardeşimÇok hoj ve kaliteli sunucu !!!
Sunucu açarsam elimden gelenin fazlasını yapacağım hile için emin ol bundanSenin haddine nedir ki 3 yıllık sunucuyu önyargılı bir şekilde küçük düşürmen? Küçük düşürme demeyeyim de küçük düşürmeye çalışmak diyeyim. Ben de sizin gibi saçma sapan insanlardan sıkıldım bu forumda oldukça fazlasınız. "Yok hile yasak değil çok kötü sunucu, yok p4 kazma veriyor kesinlikle iğrenç kalitesiz bir sunucu" vs. vs. GÜLÜP GEÇİYORUM. MÜKEMMEL ÖTESİ VİZYONLU 4 4'LÜK HİLESİZ SUNUCU AÇMAN DİLEĞİYLE. İyi forumlar![]()
Açarsam falan değil aç ve bize vizyon göster Allah aşkınaSunucu açarsam elimden gelenin fazlasını yapacağım hile için emin ol bundan![]()
Art arda komut girince 3-4 kez 2-3 dakika boyunca sunucudan uzaklaştırılabiliyorsun. Başıma az gelmedi değil... Ama adamlar da haklı yani şimdi. 60-70 kişinin aynı an'da /sat yazdığını düşünsene...Böyle bir planım yok neyse, sunucuda hileleri aktif etmenin nedeni nedir?
Sadece /sat komudunu kullanıyordum.
DüşünemiyorumArt arda komut girince 3-4 kez 2-3 dakika boyunca sunucudan uzaklaştırılabiliyorsun. Başıma az gelmedi değil... Ama adamlar da haklı yani şimdi. 60-70 kişinin aynı an'da /sat yazdığını düşünsene...
Ama adamlar ön görüşlü, düşünebiliyorlar...Düşünemiyorum![]()
Hile yasaktır. Hile yalnızca hileliarena'da serbesttir. Bu arada kardeşim biz vizyonsuz sunucu değil miydik neden hala oyundasın?Böyle bir planım yok neyse, sunucuda hileleri aktif etmenin nedeni nedir?
Sadece /sat komudunu kullanıyordum.
Hata yapmışım evet düzeltiyorum şimdi fakat senden tek bir isteğim var. GİT ARTIK lütfen oynama git konumda durma yorum yapma. İyi forumlarSitedeki yanlışınızdan ben sorumlu değilim herhalde (: