- En iyi cevaplar
- 83
Aslında hiç biri, eski sunucu olan AtinaSaganın açılmasını isterdim bu sunucu hostingin ihmali yüzünden kapandı ve o hostingi kınıyorum.(Hostingi Bilen biliyorbilmeyen ve öğrenmek isteyen özelden mesaj atarsa ismini verebilirim)
Atinasagayı hatırlayan kitle buradaysa ben BaşRehber Skip![]()
Semihin kurduğu sunucu değilmi?Aslında hiç biri, eski sunucu olan AtinaSaganın açılmasını isterdim bu sunucu hostingin ihmali yüzünden kapandı ve o hostingi kınıyorum.(Hostingi Bilen biliyorbilmeyen ve öğrenmek isteyen özelden mesaj atarsa ismini verebilirim)
Atinasagayı hatırlayan kitle buradaysa ben BaşRehber Skip![]()
Evet Semihin sunucusuydu.Semihin kurduğu sunucu değilmi?
Ali,Global sunucularda da çalıştım, Türkiye'nin en iyi sunucularında da. Hatta en iyilerinden bazılarının sahibi de oldum.
Hedef kalmadı pek, napsam, ölsem mi?
Mmorpg metin2 tarzı +100online mükemmel bi sunucuyduilk defa duyuyorum nasıl bir sunucuydu ?
Mmorpg metin2 tarzı +100online mükemmel bi sunucuydu
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet güzel bir ikili mmorpg, kaliteli bir metin2 tarzı yapmayı düşünüyorumda daha öncede yaptım adam giriyo sunucuya lapis nerede diyor bu sv çok ****** diyo tüm psikolojiyi bozup gidiyor onun için mmorpg işi sakat.Şuanki mc topluluğu lapislifekşını seviyor ve birçok güzellikten mahrum kalıyolar maalesef.Metin 2 ve Minecraft güzel bir ikili gibi gözüküyor
Altis i kapadım bir süreliğineEvet Semihin sunucusuydu.
@ShortPallMall kanka Altisdeyim.
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altis i kapadım bir süreliğineFurkan Semih le sunucunun kapandığı gün skypedeydik tam kuruculuk alıyodum orada yemin ederim tam yetkiyi verirken tak gitti sunucu. Ve oyuncuların yedeği yoktu
her aklıma geldiğinde hostinge küfür ediyorum
Nitrado.Hangi şirket ?
adam sunucuda yetkimin olmadığını bildiği halde hard skyblock sunucuda warp lapis niye yok diye soruyor. sizde hala öyle böyle diyorsunuz.Evet güzel bir ikili mmorpg, kaliteli bir metin2 tarzı yapmayı düşünüyorumda daha öncede yaptım adam giriyo sunucuya lapis nerede diyor bu sv çok ****** diyo tüm psikolojiyi bozup gidiyor onun için mmorpg işi sakat.Şuanki mc topluluğu lapislifekşını seviyor ve birçok güzellikten mahrum kalıyolar maalesef.